Όλο το παρασκήνιο για τον υποβιβασμό

Ο Προμηθέας για να μπει στα πλέι οφ θέλει διπλό στην Αμαλιάδα και νίκη του Απόλλωνα με το Λαύριο στην Πάτρα. O Απόλλων για να σωθεί θέλει νίκη με το Λαύριο και διπλό του Προμηθέα στην Αμαλιάδα. Έτσι έχουμε μία... καυτή τελευταία αγωνιστική.

BASKET LEAGUE / ΚΥΜΗ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΟΥΝΤΡΙΧΑΣ / Eurokinissi Sports)
basket apollon patras EUROKINISSI SPORTS

Χαμός γίνεται στο φινάλε της STOIXIMAN.GR Basket League για την 2η θέση που οδηγεί στην Α2. O ιστορικός Απόλλων Πατρών περιμένει να σωθεί από τους Πατρινούς! Αρχικά ο Νίκος Βετούλας, που ήταν τα περασμένα χρόνια στο τιμόνι του Απόλλωνος, οδήγησε τη νέα του ομάδα, το Ρέθυμνο, προ 20 ημερών στο διπλό στην Αμαλιάδα και κράτησε την τοπική ομάδα (Κόροιβο) στην μπρίζα. Στην συνέχεια ο Απόλλων περιμένει δώρο από την άλλη ομάδα της Πάτρας τον Προμηθέα. Οι σχέσεις των δύο ομάδων είναι πάντως καλές και στον Απόλλων θεωρούν βέβαιο ότι ο συμπολίτης θα έχει και ένα κίνητρο παραπάνω.

Άλλωστε και ο τεχνικός του Προμηθέα έχει περάσει σαν παίκτης από τον Απόλλωνα, αλλά το σημαντικότερο είναι ότι έχει και κίνητρο. Το φοβερό στο φινάλε είναι ότι πέραν από τις καλές σχέσεις των δύο ομάδων, η μια περιμένει την βοήθεια της άλλης. Ο Προμηθέας για να μπει στα πλέι οφ θέλει διπλό στην Αμαλιάδα και νίκη του Απόλλωνα με το Λαύριο στην Πάτρα. O Απόλλων για να σωθεί θέλει νίκη με το Λαύριο και διπλό του Προμηθέα στην Αμαλιάδα. Περιμένουν μετά να γιορτάσουν μαζί το Πάσχα. Κατά τα άλλα όμως υπάρχει παρασκήνιο και προβληματισμός για την διαιτησία. Οι Πατρινοί του Απόλλωνα προβληματίστηκαν από το γεγονός ότι ορίστηκαν δύο κορυφαίοι διαιτητές στα δύο τους παιχνίδια στην Κύμη και στο άλλο που δεν παίζουν αυτοί αλλά περιμένουν το δώρο, αυτό της Αμαλιάδας.

Οι Σχοινάς - Αναστόπουλος θα σφυρίξουν και στην Αμαλιάδα και αυτός είναι ο λόγος που οι άνθρωποι του Απόλλωνα δεν κατέθεσαν ένσταση για την φάση που διαμαρτυρήθηκαν στην αναμέτρηση με την Κύμη! Άλλωστε στην Πάτρα περίμεναν ότι η Κύμη θα σωθεί, καθώς έχει καλές σχέσεις με την ΕΟΚ και εκτός αυτού τους ενημέρωσαν ότι η φάση που αδικήθηκε η ομάδα της Πάτρας ήταν στην 3η περίοδο και δεν επηρεάζει το αποτέλεσμα.

Από εκεί και πέρα αφού οι δύο ρέφερι της αναμέτρησης της Κύμης σφυρίζουν και στην Αμαλιάδα, οι άνθρωποι του Απόλλωνα δεν ήθελαν να τους δημιουργήσουν πρόβλημα... Μέσα σε όλα είναι και ο Κόροιβος με την ομάδα της Αμαλιάδας να μην ξέρει τι πρέπει να περιμένει αν ασφαλώς πρέπει να περιμένει...Όπως και να έχει το φινάλε στην STOIXIMAN.GR Basket League αναμένεται καυτό και με πολύ παρασκήνιο!

Ν.Ν.

News 24/7

24MEDIA NETWORK