Τούς έβαλε στα καλάθια ο Τσίπρας γιατί φοβόντουσαν τη... μετάθεση

Ντράγκιτς τον φώναζαν και δεν είναι ψέμα. Ο Αλέξης Τσίπρας συμμετείχε σε αυτοσχέδιο αγώνα μπάσκετ και... έκανε τον Σλοβένο παικταρά.

Τούς έβαλε στα καλάθια ο Τσίπρας γιατί φοβόντουσαν τη... μετάθεση
EUROKINISSI

Κάμερες δεν υπήρχαν για να καταγράψουν τις σκηνές. Ίσως κάποια video στα κινητά της παρέας να έχουν τα... ντοκουμέντα. Παρόλα αυτά είναι γεγονός πως ο Αλέξης Τσίπρας έβγαλε το κοστούμι και μαζί το ρόλο του Πρωθυπουργού για να φορέσει αθλητικά παπούτσια και να παίξει μπάσκετ.

Με ποιους; Όπως αλιεύσαμε στο "Έθνος της Κυριακής" με ορισμένους φίλους, συνεργάτες και αστυνομικούς της φρουράς του.

Ήταν, διαβάσαμε, και καλός οδηγώντας την ομάδα του στη νίκη με 80-78. Ηγέτης κανονικός. Σαν τον Σλοβένο Γκόραν Ντράγκιτς. Αυτό το προσωνύμιο του κόλλησαν οι συμπαίκτες του γιατί με δικές του ενέργειες στο φινάλε (πάσες, σκορ) όρισε το τελικό αποτέλεσμα. Δεν ξέρουμε βέβαια, αν προτιμούσε τον... αριστερό διάδρομο όπως ο γκαρντ των Χιτ.

Λέτε να πήρε λίγη από την αύρα του Νίκου Γκάλη, όταν είχαν συναντηθεί πριν από 1,5 χρόνο;

Όχι! Γιατί όπως... αποκαλύφθηκε εκ των υστέρων βέβαια, η άμυνα στον Πρωθυπουργό δεν ήταν πολύ... σκληρή. Τουναντίον. "Πώς να μην χάσουμε. Αφού μαρκάραμε με τα μάτια. Το Σουφλί βρίσκεται μακριά, δεν είμαστε για μεταθέσεις μέσα στο χειμώνα", πέταξε ένας εκ των αστυνομικών της φρουράς του προκαλώντας το γέλιο στην μπασκετική παρέα.

Πού έγιναν όλ' αυτά; Δεν μας το αποκάλυψαν για να μην προδώσουν τις πηγές. Αυτό την επόμενη φορά.

News 24/7

24MEDIA NETWORK