Ζητείται κοντός που να τα κάνει όλα!

Ένας χαμός πραγματικά γίνεται με την ανεύρεση καλού κόμπο γκαρντ στην Ευρώπη. Μεγάλα ονόματα έχουν μείνει από παίκτες με τις αποχωρήσεις λόγω ΝΒΑ και θα γίνει πραγματική μάχη στη συνέχεια.

Ζητείται κοντός που να τα κάνει όλα!

Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που ξαφνικά εκτοξεύθηκε σε πάνω από 1,5 εκ. ευρώ η αξία του Άνταμς της Λαμποράλ που όταν πήγε από την Νανσί στην Μπασκόνια κόστιζε 140χιλ. ευρώ!

Και μαζί του στην επικαιρότητα είναι ο Γκρέιτζερ της Εφές που όταν ήταν στην Μάλαγα έκανε μόλις 350χιλ. ευρώ και ξαφνικά τον θέλουν μεγάλα ονόματα και βασικά η Μπαρτσελόνα. Και ο γνωστός μας από τον Πανιώνιο Ράις όπως και ο Μακόλουμ που επίσης μάθαμε από τον Απόλλωνα Πατρών βασικά και στην συνέχεια και από την ομάδα της Νέας Σμύρνης, είναι παίκτες που γνωρίσαμε των 100χιλ. ευρώ και σήμερα κοστίζουν πάνω από 1,5εκ ευρώ!

Με την λειψυδρία που υπάρχει και με την φυγή και του Ντιλέινι για το ΝΒΑ δεν υπάρχουν κλασάτοι έμπειροι παίκτες. Ο Μακόλουμ έμεινε ελεύθερος από την Γαλατά για να βρει μεγάλο συμβόλαιο και ο Ράις από την Χίμκι που δεν έχει Ευρωλίγκα αν και παίρνει πολλά λεφτά στους Ρώσους ψάχνει το μεγάλο συμβόλαιο. Η Ρεάλ ψάχνει και ας πήρε τον Ντρέιπερ, τον αντί Ροντρίγκεζ που πήγε ΝΒΑ και άρα κλασάτο όνομα.

Η Μπάρτσα του Μπαρτζώκα έχει ακόμα μεγαλύτερο πρόβλημα και η Νταρουσάφακα μπορεί να πήρε από την Μπάμπεργκ τον Γουαναμέικερ, αλλά επίσης ψάχνει και άλλο πρωτοκλασάτο κοντό σκόρερ με ευρωπαϊκή εμπειρία. Και από κοντά είναι και η Εφές ενώ μην ξεχνάμε ότι δύσκολα θα βρεθεί παίκτης από το ΝΒΑ να μπορεί να έρθει και να κάνει την διαφορά.

News 24/7

24MEDIA NETWORK