Οι Ισπανοί "κάρφωσαν" το μυστικό του Αντσελότι!

Ο Κάρλο Αντσελότι ακολουθεί εδώ και μερικά χρόνια ένα τελετουργικό για να μειώνει το στρες πριν από αγώνες, με την μαδριλένικη "As" να αποκαλύπτει όμως το μεγάλο μυστικό του!

Bayern head coach Carlo Ancelotti reacts during the German Bundesliga soccer match between Bayer Leverkusen and Bayern Munich in Leverkusen, Germany, Saturday, April 15, 2017. (AP Photo/Martin Meissner)
Bayern head coach Carlo Ancelotti reacts during the German Bundesliga soccer match between Bayer Leverkusen and Bayern Munich in Leverkusen, Germany, Saturday, April 15, 2017. (AP Photo/Martin Meissner) AP

Σε λίγες ώρες από τώρα η Μπάγερν Μονάχου θα ριχτεί στο χορτάρι του "Μπερναμπέου" με στόχο να πετύχει τη μεγάλη ανατροπή μετά την ήττα της με 2-1 στο Μόναχο από την Ρεάλ την περασμένη Τετάρτη και η αλήθεια είναι πως ο Κάρλο Αντσελότι θα ήθελε πάρα πολύ αυτή την πρόκριση καθώς απέναντί του έχει την πρώην ομάδα του.

Τι θα κάνει ο "Καρλέτο" για να αποφορτιστεί και να είναι πλήρως συγκεντρωμένος σε αυτό το τεράστιο ματς; Ο Ιταλός έχει ένα τελετουργικό που ακολουθεί εδώ και καιρό όμως οι άνθρωποι της μαδριλένικης "As" το έμαθαν και την Τρίτη το αποκάλυψαν στο κοινό τους!

Bayern Munich's head coach Carlo Ancelotti walks along the pitch during a training session at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Monday, April 17, 2017. Bayern Munich will play against Real Madrid a Champions League quarterfinal second leg soccer match on Tuesday 18. (AP Photo/Francisco Seco)
Bayern Munich's head coach Carlo Ancelotti walks along the pitch during a training session at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Monday, April 17, 2017. Bayern Munich will play against Real Madrid a Champions League quarterfinal second leg soccer match on Tuesday 18. (AP Photo/Francisco Seco) AP

Πρόκειται για την σιέστα που έχει "επιβάλλει" στον εαυτό του ο Ιταλός τεχνικός, με το εν λόγω μέσο να αναφέρει πως ανήμερα κάθε αγώνα ο Αντσελότι παίρνει έναν ύπνο που διαρκεί 100 λεπτά ακριβώς ώστε να πηγαίνει στο γήπεδο κατόπιν χαλαρός και με φρέσκο το μυαλό.

Τα 100 λεπτά φαντάζουν ωστόσο πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα αν αναλογιστεί κανείς πως σύμφωνα με τους ειδικούς της NASA η ιδανική σιέστα έχει διάρκεια 26 λεπτά και η πλέον κατάλληλη ώρα για να ξεκουραστεί κανείς είναι μεταξύ τις 2 και τις 4 το μεσημέρι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK