Η PHOTO του Λουκάκου σε ηλικία 13 ετών προκαλεί... τρόμο!

Μια φωτογραφία του νέου παίκτη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Ρομελού Λουκάκου σε ηλικία 13 ετών δίπλα σε έναν συνομήλικό του κάνει το γύρο του διαδικτύου. Δείτε την και θα καταλάβετε το γιατί.

Everton's Romelu Lukaku celebrates scoring against Hull City during the English Premier League soccer match at Goodison Park, Liverpool, England, Saturday March 18, 2017. (Martin Rickett/PA via AP)
Everton's Romelu Lukaku celebrates scoring against Hull City during the English Premier League soccer match at Goodison Park, Liverpool, England, Saturday March 18, 2017. (Martin Rickett/PA via AP) AP

Στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ρομελού Λουκάκου και όλα τα αθλητικά ΜΜΕ της Αγγλίας ασχολούνται μαζί του, ψάχοντας το... παρελθόν του.

Μια φωτογραφία του σε ηλικία 13 ετών κάνει το γύρο του διαδικτύου, αφήνοντας τους πάντες με το στόμα ανοιχτό. Κι αυτό γιατί ο Λουκάκου δεν είχε καμία σχέση με τους συνομήλικούς του που έπαιζε τότε ποδόσφαιρο.

Ο θηριώδης 24χρονος φορ που τώρα έχει ύψος 1.91μ. και βάρος περίπου 94 κιλά, αναπτύχθηκε... γρήγορα και σίγουρα κανένα παιδάκι αυτής της ηλικίας δεν θα ήθελε να τον αντιμετωπίσει.

Η PHOTO του Λουκάκου σε ηλικία 13 ετών προκαλεί... τρόμο!

Δείτε τον και σε ηλικία 10 ετών πώς ξεχωρίζει...

Η PHOTO του Λουκάκου σε ηλικία 13 ετών προκαλεί... τρόμο!

News 24/7

24MEDIA NETWORK