Προπονητής χαρακτήρισε τον Κουρτουά "ρουφιάνο"

Λεκτική επίθεση με βαρύς χαρακτηρισμούς εις βάρος του διεθνούς Βέλγου τερματοφύλακα Τιμπό Κουρτουά εξαπέλυσε ο Μαρκ Βίλμοτς, χαρακτηρίζοντάς τον μεταξύ άλλων "ρουφιάνο" των αποδυτηρίων. Διαβάστε πώς αντέδρασε η πλευρά του παίκτη...

Προπονητής χαρακτήρισε τον Κουρτουά "ρουφιάνο"
AP PHOTO/GEERT VANDEN WIJNGAERT

Λίγες εβδομάδες πριν την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας, ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός του Βελγίου, Μαρκ Βίλμοτς, προέβη σε μια αποκάλυψη που θα μπορούσε κάλλιστα να διαταράξει το ήρεμο κλίμα στις τάξεις της ομάδας.

Ο 49χρονος προπονητής, που αποχώρησε από τους "κόκκινους διαβόλους" με την ταμπέλα του... λούζερ, ύστερα από τον οδυνηρό αποκλεισμό στα προημιτελικά του Euro 2016 με σκορ 3-1 από την Ουαλία, μέσω συνέντευξης του στο "beIN SPORTS", χαρακτήρισε τον Τιμπό Κουρτουά ρουφιάνο των αποδυτηρίων, κατηγορώντας τον ότι μαζί με τον πατέρα του έδιναν πληροφορίες στον Τύπο και σε αντίπαλες ομάδες!

"Έχω πρόβλημα όταν κάνω την επιλογή των παικτών στις 18.00 και στις 18.15 βρίσκεται παντού στο διαδίκτυο.

Σημαίνει ότι κάποιος παίκτης μας "πούλησε". Αυτό είναι πολύ σοβαρό. Μου μεταφέρθηκε από Γάλλους δημοσιογράφους ότι ο Τιμπό μαζί με τον πατέρα του το έκαναν αυτό.

Έτσι, δεν σέβεσαι την ίδια σου την χώρα. Ο αντίπαλος θα έχει όσο χρόνο θέλει για να προετοιμάσει τα πάντα, θα ξέρει πως να σε αντιμετωπίσει".

Αυτά ανέφερε ο Βέλγος προπονητής, για να περάσει η "σκυτάλη" στην αντίπερα όχθη, η οποία αρνήθηκε του όποιους εις βάρος της ισχυρισμούς, λέγοντας πως ο Βίλμοτς είναι "συκοφάντης": "Ποτέ στην ζωή μου δεν έχω κάνει αυτά για τα οποία κατηγορούμαι. Το να είσαι κορυφαίος ποδοσφαιριστής σε μεγάλο σύλλογο, σημαίνει πως γνωρίζεις πόσο λεπτές είναι οι ισορροπίες. Το ξέρουν και οι συμπαίκτες μου. Σιχαίνομαι τις διαρροές στον Τύπο".

News 24/7

24MEDIA NETWORK