Ούτε σενάριο στο Τζέιμς Μποντ η παραμονή Βλαχοδήμου στην Πορτογαλία

Η παραμονή του Οδυσσέα Βλαχοδήμου στην Λισαβόνα ήταν τόσο... επεισοδιακή που θύμισε ταινία του Τζέιμς Μποντ! Διαβάστε τον απίθανο τρόπο που βρήκαν οι άνθρωποι της Μπενφίκα να τον κρύψουν, έτσι ώστε να μην γίνει αντιληπτός.

Ούτε σενάριο στο Τζέιμς Μποντ η παραμονή Βλαχοδήμου στην Πορτογαλία
vlachodimos

Όπως σας ενημέρωσε το Contra.gr, ο 23χρονος άσος ταξίδεψε στην Πορτογαλία με σκοπό να περάσει ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιο του με τους "αετούς". Την Πέμπτη επέστρεψε στην Αθήνα και ενσωματώθηκε με την υπόλοιπη αποστολή του Παναθηναϊκού, ενόψει του αγώνα με την ΑΕΛ την Δευτέρα (16/10, 19:30).

Εκείνο που έχει μεγάλο ενδιαφέρον, ωστόσο, είναι οι συνθήκες παραμονής του Βλαχοδήμου στην Λοσαβόνα. Σύμφωνα με την " record" το όλο σκηνικό θύμισε χολιγουντιανή ταινία κατασκόπων!

Συγκεκριμένα ο διεθνής πορτιέρε με την Κ21 της Γερμανίας, άλλαξε τρία διαφορετικά ξενοδοχεία στις δυο ημέρες παρουσίας του στην πόλη και αυτό μετά από απαίτηση της Μπενφίκα!

Αυτό γιατί ήθελαν να μην κυκλοφορήσει τίποτα για τη μεταγραφή του, να αποφευχθούν οι φωτογραφίες και φυσικά το όλο deal να γίνει κάτω από άκρα μυστικότητα. Τελικά ο παίκτης πέρασε με επιτυχία τις εξετάσεις και στη συνέχεια υπέγραψε συμβόλαιο πέντε ετών.

Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK