Το ίνδαλμα του Νεϊμάρ ήταν μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού!

Κι όμως, το ίνδαλμα του Νεϊμάρ δεν είναι ούτε οι Ρομάριο, Ρονάλντο, ούτε ο Ροναλντίνιο, ούτε καν ο Ριβάλντο! Αλλά πρόκειται για ποδοσφαιριστή που έφτασε μία ανάσα από τον Ολυμπιακό πριν λίγα χρόνια.

Brazil's Neymar controls the ball during their international friendly soccer match Brazil against Japan at the Pierre Mauroy stadium in Lille, northern France, Friday, Nov. 10, 2017. (AP Photo/Michel Spingler)
Brazil's Neymar controls the ball during their international friendly soccer match Brazil against Japan at the Pierre Mauroy stadium in Lille, northern France, Friday, Nov. 10, 2017. (AP Photo/Michel Spingler) AP

Ένα από τα πρόσωπα τόσο στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού όσο και σε αυτή του Ιανουαρίου είναι ο Νεϊμάρ Τζούνιορ. Ο Βραζιλιάνος έκανε τα πάντα για να αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα πριν λίγους μήνες, έτσι ώστε να υπογράψει "χρυσό" συμβόλαιο με την Παρί Σεν Ζερμέν, ενώ το όνομα του μπλέκεται και τώρα σε σενάρια για την Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο ίδιος πάντως δεν φαίνεται να... ανησυχεί ιδιαίτερα και μάλιστα την Πέμπτη φρόντισε να στείλει τις ευχές του στο ίνδαλμα του. Όχι κάποιον εκ των Ρομάριο, Ρονάλντο, Ροναλντίνιο ή Ριβάλντο (που παίζουν πάνω-κάτω στην ίδια θέση), αλλά στον... Ρομπίνιο!

Ο 34χρονος επιθετικός που υπέγραψε στην Σιβασπόρ αποτελεί το ίνδαλμα του αρχηγού της εθνικής ομάδας της Βραζιλίας και μάλιστα όπως δήλωσε είναι ο λόγος που ασχολήθηκε με το ποδόσφαιρο.

Συγκεκριμένα έγραψε: "Το ίνδαλμα μου, είναι ο λόγος που ουσιαστικά με ενέπνευσε να παίξω ποδόσφαιρο. Ο Θεός να σε προσέχει αδερφέ μου, τις ευχές μου. Σε αγαπώ ίνδαλμα μου".

Θυμίζουμε πως ο Ρομπίνιο έφτασε κοντά στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 2015, με τους ερυθρόλευκους να του προσφέρουν πάνω από 2.000.000€ το χρόνο!

Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK