Το "πουλέν" του Στραματσόνι που... πάτωσε!

Πρώην... πουλέν του Αντρέα Στραματσόνι, που προσπάθησε να... φορτώσει στον Παναθηναϊκό, τελικά επέστρεψε στην Βραζιλία για... λίγο. "Πλακώθηκε" με προπονητή, συμπαίκτες, ενώ έχασε και 360.000 δολάρια από το συμβόλαιο του λόγω χαρακτήρα! Διαβάστε ποιος είναι.

Το "πουλέν" του Στραματσόνι που... πάτωσε!
andrea stramaccioni ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Την 1η Δεκεμβρίου του 2016 ο Γιάννης Αλαφούζος πήρε τη μεγάλη απόφαση και απομάκρυνε από τον πάγκο του Παναθηναϊκού τον Αντρέα Στραματσόνι, με τον Ιταλό τεχνικό να... φορτώνει ένα σωρό μέτριους και ακριβοπληρωμένους ποδοσφαιριστές το ρόστερ των πράσινων.

Περίπου 15 μέρες νωρίτερα (αρχές Νοεμβρίου) ο Στραματσόνι είχε βάλει μπροστά τις... άκρες του στην Ιταλία με σκοπό να αποκτηθεί διεθνής Βραζιλιάνος αμυντικός μέσος, ο οποίος, ωστόσο, ήταν γνωστός για τον άστατο χαρακτήρα, το σκληρό παιχνίδι και φυσικά την κάθετη πτώση της καριέρας του.

Όλος αυτός ο πρόλογος για τον Φελίπε Μέλο. Τελικά επέστρεψε στην πατρίδα του για λογαριασμό της Παλμέιρας, όμως η σχέση του με την ομάδα έχει περάσει από χίλια κύματα με αποτέλεσμα να τον θέσουν στο περιθώριο! Ο λόγος;

Τσακώθηκε τόσο με τον Κούκα (προπονητής), όσο και με τους συμπαίκτες του, ενώ έχει χάσει αρκετά παιχνίδια λόγω τραυματισμών και τιμωριών! Όλα αυτά του έχουν στοιχίσει και σε χρήματα, με την διοίκηση της Παλμέιρας να είναι... υποψιασμένη βάζονταςι ειδικές ρήτρες στο συμβόλαιο του που έχει μειωθεί πλέον κατά 360.000 δολάρια!

Ο Μέλο είναι φευγάτος λοιπόν και στην Βραζιλία αναφέρουν πως αναζητεί... λύτρωση στην Ευρώπη. Λέτε να τον ζητήσει ο Αντρέα Στραματσόνι στην Σπάρτα Πράγας;

News 24/7

24MEDIA NETWORK