Ο Ρονάλντο τον έκανε ευτυχισμένο με μία ξεχωριστή φανέλα!

Ο Μάρκο Μποριέλο πετάει στα σύννεφα εδώ και λίγες ώρες καθώς έχει στην κατοχή του μία ξεχωριστή φανέλα με την υπογραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο. Διαβάστε το story.

Portugals Cristiano Ronaldo gestures during the international friendly soccer match between Portugal and Sweden at the dos Barreiros stadium in Funchal, Madeira island, Portugal, Tuesday, March 28 2017. (AP Photo/Armando Franca)
Portugals Cristiano Ronaldo gestures during the international friendly soccer match between Portugal and Sweden at the dos Barreiros stadium in Funchal, Madeira island, Portugal, Tuesday, March 28 2017. (AP Photo/Armando Franca) AP

Η 30η Μαρτίου του 2017 είναι μία ημερομηνία που θα θυμάται για αρκετό καιρό ο Μάρκο Μποριέλο και θα την θεωρεί ως τυχερή για αυτόν αφού έλαβε ένα μοναδικό δώρο από έναν πραγματικό ξεχωριστό φίλο.

Το δώρο ήταν μία φανέλα με το Νο 7 της εθνικής ομάδας της Πορτογαλίας, πρωταθλήτριας στο Euro 2016, που είχε υπογραφή και αφιέρωση από τον κάτοχό της Κριστιάνο Ρονάλντο, με τον άσο της Κάλιαρι να έχει γνωριστεί με τον CR7 μέσω ενός κοινού γνωστού, του Μπολονέζου επιχειρηματία, Τζανλούκα Βάκι.

Ο Ρονάλντο τον έκανε ευτυχισμένο με μία ξεχωριστή φανέλα!

Η εμφάνιση που χάρισε ο σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης στον άσο της Κάλιαρι ήταν εκείνη που χρησιμοποίησε στο ματς με την Ουγγαρία στις 25 Μαρτίου όπου σκόραρε δύο γκολ, με τον Μποριέλο να τον ευχαριστεί μέσω Instagram γράφοντας:

"Σε ευχαριστώ Κριστιάνο για αυτό το τρομερό δώρο. Θα φυλάω αυτή τη φανέλα καθώς θα αποτελεί μία από τις ομορφότερες αναμνήσεις μου. Μία μεγάλη αγκαλιά για σένα. Μάρκο".

ΥΓ: Ο Μποριέλο στάθηκε πραγματικά τυχερός καθώς πήρε τη φανέλα του Κριστιάνο από ένα ματς που δεν είχε την παραμικρή... ανάμειξη. Σε αντίθεση με τον Νίκλας Χουλτ ο οποίος είχε πάρει υπόσχεση από τον CR7 ότι θα αντάλλασαν φανέλες στο φινάλε του Πορτογαλία-Σουηδία αλλά ακόμα περιμένει...

News 24/7

24MEDIA NETWORK