Η Φώφη είπε την τελευταία λέξη στην κόντρα Τσίπρα-Μητσοτάκη για το Champions League

Την τελευταία λέξη στην διαδικτυακή κόντρα μεταξύ Αλέξη Τσίπρα και Κυριάκου Μητσοτάκη για το ματς της Μπαρτσελόνα με την Παρί είχε η Φώφη Γεννηματά με ένα επικό σχόλιο στο twitter.

Στιγμιότυπο από την δεξίωση που παραθέτει ο ΠτΔ Προκόπης Παυλόπουλος,για την 42η επέτειο από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας,Κυριακή 24 Ιουλίου 2016 (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
Στιγμιότυπο από την δεξίωση που παραθέτει ο ΠτΔ Προκόπης Παυλόπουλος,για την 42η επέτειο από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας,Κυριακή 24 Ιουλίου 2016 (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Η επική πρόκριση της Μπαρτσελόνα στα προημιτελικά του Champions League και ενώ στο πρώτο ματς είχε χάσει 4-0 από την Παρί Σεν Ζερμέν, άφησε άφωνο τον πλανήτη.

Εδωσε όμως και την ευκαιρία στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, να πικάρει τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκο Μητσοτάκη που είχε προβλέψει ότι η Παρί θα κατακτήσει τη διοργάνωση. Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας απάντησε και έδωσε συνέχεια στην μεταξύ τους κόντρα.

Την τελευταία λέξη όμως την έδωσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά. Τι έγραψε; "O ένας με τη Barcelona, ο άλλος με την Paris Saint-Germain. Εμείς επιμένουμε σταθερά. Εθνική Ελλάδος".

News 24/7

24MEDIA NETWORK