Ο Σάρι θέλει να φέρει στην Τσέλσι τη... μισή Νάπολι

Το ένα πόδι του Μαουρίτσιο Σάρι είναι στην Ιταλία και το άλλο στο Λονδίνο, καθώς φέρεται να βρίσκεται πολύ κοντά στην Τσέλσι. Ποιους "3" από τη Νάπολι θα ήθελε, σύμφωνα με τα ιταλικά Μέσα να πάρει μαζί του στο "Στάμφορντ Μπριτζ";

Ο Σάρι θέλει να φέρει στην Τσέλσι τη... μισή Νάπολι
AP PHOTO/SALVATORE LAPORTA

Το βράδυ της Τετάρτης (23/5) η Νάπολι έχρισε και επίσημα τον Κάρλο Αντσελότι ως τον νέο της προπονητή. Ο Αντόνιο Κόντε μένει στην Τσέλσι μέχρι να... φύγει και ο Μαουρίτσιο Σάρι περιμένει καρτερικά με το ακουστικό στο χέρι τηλεφώνημα απ' τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς.

Πάντως, τα Μέσα της Ιταλίας και της Αγγλίας θεωρούν το deal δεδομένο και επιμένουν πως πολύ σύντομα θα ανακοινωθεί ο... γάμος. Μέχρι όμως, να υπάρξει κάτι επίσημο, η Ζενίτ παραμονεύει στη γωνία και παρακολουθεί μεθοδικά τις εξελίξεις.

Η "Sportitalia" προχώρησε το θέμα κάμποσα σκαλιά παρακάτω και έφερε στο "φως" τους τρεις παίκτες που θέλει να βάλει ο Σάρι στις... αποσκευές του πριν αναχωρήσει για το Λονδίνο. Όχι, δεν πρόκειται για τους Ζορζίνιο και Καλιντού Κουλιμπαλί, αν και πολύ θα τους ήθελε.

Αφενός, ο μεν Βραζιλιάνος βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Σίτι και αφετέρου ο 26χρονος Γάλλος αμυντικός κοστολογείται από τους "παρτενοπέι" στα 120.000.000€. Αυτοί, άλλωστε είναι και οι κύριοι λόγοι που ο Σάρι καταφεύγει σε πιο προσιτές λύσεις.

Ποιες είναι αυτές; Ο Ραούλ Αλμπιόλ, ο Ελσέιντ Χισάι και ο 24χρονος Πιοτρ Ζιελίνσκι. Κοινό χαρακτηριστικό τους; Έχουν και οι τρεις ρήτρα αποδέσμευσης στα συμβόλαια τους, που σημαίνει ότι πληρώνοντας το ανάλογο ποσό μπορεί να τους πάρει στην Τσέλσι δίχως να σταθεί εμπόδιο η Νάπολι.

Οι ίδιες πηγές μάλιστα, αναφέρουν ότι απ' τους τρεις ο Αντσελότι θα "καιγόταν" να κρατήσει τον Πολωνό μέσο, τονίζοντας παράλληλα ότι δεν θα έλεγε "όχι" στην αποχώρηση των υπόλοιπων δύο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK