Στο Dancing with the Stars ο Σισέ

Στη γαλλική εκδοχή του Dancing with the Stars θα λάβει μέρος από τη νέα σεζόν ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού, Τζιμπρίλ Σισέ, όπως αποκάλυψε ο ίδιος σε συνέντευξή του.

Στο Dancing with the Stars ο Σισέ

Η μουσική και ο χορός φαίνεται πως είναι στο αίμα του Τζιμπρίλ Σισέ. Ο Γάλλος πρώην άσος του Παναθηναϊκού βρίσκεται στη Μύκονο όπου πριν λίγες ημέρες έπαιξε μουσική σε γνωστό κλαμπ του νησιού. Παράλληλα όμως ο Σισέ προχώρησε και σε μια νέα αποκάλυψη, θα λάβει μέρος στη γαλλική εκδοχή του Dancing with the Stars που ξεκινά τον προσεχή χειμώνα.

"Ναι μπορώ να χορεύω. Το έχουμε στο αίμα μας εμείς. Θα προσπαθήσω να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ και θα δω τι θα πετύχω. Θα λάβω μέρος στο γαλλικό σόου ως διαγωνιζόμενος, είναι κάτι που ανακοινώθηκε. Ο κόσμος με ξέρει ως ποδοσφαιριστή αλλά η αλήθεια είναι ότι μου αρέσει πολύ η μουσική. Μου αρέσει να παίζω μουσική", το σχόλιό του στην κάμερα του "MykonosTV" που τον ανέκρινε.

"Ήμουν στη Γαλλία, στη Μπαστιά. Το συμβόλαιό μου τελείωσε και τώρα πρέπει να δω αν θα σταματήσω ή θα συνεχίσω. Τώρα όμως είμαι διακοπές. Χαλαρώνω και δεν σκέφτομαι τόσο πολύ για ποδόσφαιρο", τόνισε μεταξύ άλλων.

Γ.Μ.

Διαβάστε ακόμη:

Καλοπερνάει ο Σισέ στη Μύκονο

News 24/7

24MEDIA NETWORK