Αντί για Βέργο, πήρε Αλμέιδα!

Διαβάστε για το απίστευτο ντόμινο που έγινε τις τελευταίες ημέρες στην Χάιντουκ. Ο τραυματισμός του βασικού φορ που έφερε μεταγραφή, ο "άτυχος" Βέργος και ο "τυχερός" Αλμέιδα!

Αντί για Βέργο, πήρε Αλμέιδα!

Άρωμα Ελλάδας θα έχει πλέον η Χάιντουκ, αφού μετά τον Σάββα Γκέντσογλου, ο οποίος ανανέωσε πρόσφατα με τους Κροάτες, ετοιμάζεται να κλείσει έναν ακόμα "Έλληνα" και αναφερόμαστε στον Ούγκο Αλμέιδα.

Ο Πορτογάλος έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΚ και ταξίδεψε μέχρι την Κροατία με σκοπό να περάσει ιατρικές εξετάσεις, κι αν όλα πάνε καλά να υπογράψει στη νέα του ομάδα. Μέχρι να φτάσουμε βέβαια στον Αλμέιδα, είχαμε ένα... τρελό ντόμινο.

Ο προπονητής της Χάιντουκ, Χοάν Καρίγιο, ψάχνει έναν ακόμα επιθετικό που μαζί με τους Οχαντζά και Σαϊντ θα αποτελέσουν τη βασική του τριάδα στη γραμμή κρούσης. Αυτός θα ήταν κανονικά ο Μάρκο Φούταχς ( πρώτος σκόρερ της ομάδας πέρσι με 18 γκολ), όμως το Ουγγρικό... θωρηκτό (1,97) τραυματίστηκε σοβαρά και υποβλήθηκε σε εγχείρηση, με αποτέλεσμα να τεθεί νοκ άουτ για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Έτσι, ο Καρίγιο κατέληξε στον Ούγκο Αλμέιδα, ο οποίος έχει παρόμοια χαρακτηριστικά με εκείνα του Φούταχς και ταιριάζει άριστα στα πλάνα του. Δηλαδή ο έμπειρος πρώην στράικερ της ΑΕΚ θα είναι στην κορυφή και δίπλα του οι Οχαντζά και Σαϊντ.

Βέβαια στη θέση του Πορτογάλου θα μπορούσε να βρίσκεται ο Νίκος Βέργος του Ολυμπιακού! Ο νεαρός στράικερ δέχθηκε πρόταση από την Χάιντουκ, όμως την απέρριψε, αφού ήθελε να πάει σε ομάδα με εξασφαλισμένο χρόνο συμμετοχής. Η Βάσας συμφώνησε με αυτούς τους όρους και τελικά ο 21χρονος άσος συνεχίζει στην Ουγγαρία.

News 24/7

24MEDIA NETWORK