Εδώ τους καλύπτουμε, στην Κροατία τους... κράζουν

Η εκ διαμέτρου αντίθετη αντίδραση προς εκείνους που αρνούνται τις προσκλήσεις των εθνικών ομάδων με αφορμή τα σκληρά λόγια του Στόγιαν Βράνκοβιτς για τους Κροάτες διεθνείς.

Εδώ τους καλύπτουμε, στην Κροατία τους... κράζουν

Στην Ελλάδα όσοι παίκτες αρνούνται να παίξουν στην Εθνική "καλύπτονται" με διάφορες προφάσεις και δικαιολογίες από την Ομοσπονδία. Στη γειτονιά μας συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο.

Μετά λοιπόν τους Σέρβους που τα "έχωσαν" στον αντάρτη Γιόκιτς, αλλά και σε άλλους παίκτες που είχαν κληθεί στην προετοιμασία από τον Σάσα Τζόρτζεβιτς, πήρε σειρά η κροατική Κροατία δια στόματος Στόγιαν Βράνκοβιτς.

Ο πάλαι ποτέ "πύργος" της Εθνικής ομάδας της χώρας αλλά και των Άρη - Παναθηναϊκού με δηλώσεις του ξεσπάθωσε κατά των Χεζόνια, Ζίζιτς και Ζούμπατς, οι οποίοι με πρόφαση την ατομική προετοιμασία τους για την επόμενη σεζόν στο ΝΒΑ έθεσαν εαυτούς εκτός ομάδας.

" Δεν θα τους συγχωρέσω ποτέ. Δεν μπορώ να δεχθώ ότι κάποιος δεν θέλει να παίξει στην Εθνική ομάδα της χώρας του σήμερα αλλά μπορεί να θελήσει να το κάνει κάποια άλλη στιγμή", είπε ο Στόικο προσθέτοντας: " Αν ήμουν παίκτης δεν θα ήθελα να βρίσκομαι στην ίδια Εθνική ομάδα με κάποιον ο οποίος δεν πέρασε τα ίδια με εμένα τα προηγούμενα χρόνια".

News 24/7

24MEDIA NETWORK