Θύμα "καψωνιού" (και) ο Μιλιβόγεβιτς!

Η εντός έδρας συντριβή της Κρύσταλ Πάλλας έφερε τον “νέο” Λούκα Μιλιβόγεβιτς ενώπιον καταστάσεων που δεν περίμενε, παρότι δεν έπαιξε. Όπως...λαϊκά δικαστήρια αγγλικού στυλ και προπόνηση μέσα στα...άγρια χαράματα, με εντολή Αλαρντάις! Για πότε πάει το ντεμπούτο του και τι “τρέχει” με τηνwork permit.

Θύμα "καψωνιού" (και) ο Μιλιβόγεβιτς!
Sam Allardyce

Κάθε αρχή και δύσκολη...Στην περίπτωση της Κρύσταλ Πάλλας πάντως, τα πράγματα για τον Λούκα Μιλιβόγιεβιτς αποδείχθηκαν πιο ζόρικα από ο τι μάλλον τα περίμενε. Μπορεί το ντεμπούτο του να... μετατέθηκε για το ματς της ερχόμενης αγωνιστικής στο Στόουκ αλλά δεν γλίτωσε κιόλας τις...συνέπειας για την εντός έδρας συντριβή (με 4άρα) από την Σάντερλαντ, στο ντέρμπι παραμονής του περασμένου Σαββάτου.

Ο “Μίλι” που παρακολούθησε το παιχνίδι της νέας του ομάδας από την εξέδρα - και δεν της έφερε...γούρι – μάλλον ήταν ασυνήθιστος στον Ολυμπιακό σε τέτοιες καταστάσεις. Με τους οπαδούς της Κρύσταλ Πάλλας να καταφεύγουν σε...αγγλικού στυλ λαϊκά δικαστήρια μετά την λήξη, φωνάζοντας στους παίκτες πως είναι ανάξιοι να φοράνε την φανέλα της ομάδας, ζητώντας τους να τις βγάλουν!

Για να ακολουθήσει στα αποδυτήρια η...έφοδος του τρελαμένου προέδρου της Κρύσταλ Πάλλας Στιβ Πάρις που μαζί με τον εκτός εαυτού Σαμ Αλαρντάις ανακοίνωσαν πως την επόμενη το πρωί υπήρχε προγραμματισμένη προπόνηση για τις 7 το πρωί, με υποχρεωτική προσέλευση 45λεπτα νωρίτερα. Με τον Λούκα Μιλιβόγιεβιτς, παρότι δεν αγωνίστηκε στην ταπεινωτική ήττα από την Σάντερλαντ,να μην γλιτώνει το χοντρό καψώνι!!

Ο πρώην κάπτεν του Ολυμπιακού περιμένει το λεγόμενοwork permitαπό το αγγλικό υπουργείο Εργασίας. Η καθυστέρηση οφειλόταν στην πιστοποίηση απο την σερβική Ομοσπονδία οτι έχει παίξει το 70% των διεθνών αγώνων.

Ε.Μ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK