Δ. Γιαννακόπουλος: "Αυτοί θα ονομάσουν "Νίκος Γκάλης" και την Πυλαία!"

Διαβάστε τι είπε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος για την απόφαση του Σταύρου Κοντονή να ονομάσει το κλειστό του ΟΑΚΑ σε "Νίκος Γκάλης".

Δ. Γιαννακόπουλος: "Αυτοί θα ονομάσουν "Νίκος Γκάλης" και την Πυλαία!"

Στον Παναθηναϊκό φαίνεται πως είναι ενοχλημένοι με την απόφαση της κυβέρνησης να ονομάσει το κλειστό του ΟΑΚΑ "Νίκος Γκάλης". Χαρακτηριστική ήταν η ατάκα του Δημήτρη Γιαννακόπουλο στον ισχυρό άνδρα της ΚΑΕ Άρης, Νίκο Λάσκαρη, στο περιθώριο της κλήρωσης των διαιτητών το απόγευμα της Τρίτης.

Οι δύο άνδρες έστησαν πηγαδάκι όπου μίλησαν για τις τελευταίες εξελίξεις στο μπάσκετ και όπως ήταν λογικό, μίλησαν και για την ανακοίνωση του υφυπουργείου Αθλητισμού για την ονομασία του ΟΑΚΑ. "Αυτοί έτσι όπως πάνε θα ονομάσουν και την Πυλαία "Νίκος Γκάλης"! ", ήταν η ατάκα του Γιαννακόπουλου στον Λάσαρη, ενώ σε κουβέντα που είχε με τον Μάνο Παπαδόπουλο, αναφέρθηκε ακόμα και στο... ΣΕΦ: "Αυτό με την ονομασία του γηπέδου το κάνει ο Κοντονής για να μην μπει χορηγός στην ονομασία του γηπέδου. Να ονομάσει το ΣΕΦ "Νίκος Γκάλης". Εκεί που κατέκτησε το Ευρωπαϊκό το '87".

Τελικά, η απόφαση του Σταύρου Κοντονή να τιμήσει τον μεγαλύτερο Έλληνα αθλητή δίνοντας το όνομά του στο μεγαλύτερο μπασκετικό γήπεδο της χώρας, δεν έτυχε της καλύτερης υποδοχής, με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να εκφράζει, έστω και σε "πηγαδάκια" τις ενστάσεις του. Χωρίς, βέβαια, να υποτιμά την αξία του Γκάλη και την τεράστια προσφορά του στο μπάσκετ της χώρας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Το "διαστημικό" αυτοκίνηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου
Ένταση στην κλήρωση των διαιτητών
Αυτοί οι διαιτητές κληρώθηκαν
Γκάλης όπως Μελίνα Μερκούρη

News 24/7

24MEDIA NETWORK