Τον "αποκλεισμό" πλήρωσε ο παρατηρητής του ντέρμπι

Γι' αυτό τέθηκε σε διαθεσιμότητα ο παρατηρητής του ΑΕΚ – Ολυμπιακός, όπως ανακοίνωσε την Τρίτη η Super League, για πρώτη φορά στα χρονικά!

Τον "αποκλεισμό" πλήρωσε ο παρατηρητής του ντέρμπι

Λέξη δεν έχει αναφέρει στην έκθεση του ο παρατηρητής αγώνα της Super League Νίκος Πατμανίδης για το "περιστατικό" στα αποδυτήρια μετά το τέλος του ντέρμπι της ΑΕΚ - Ολυμπιακός.

Αυτός είναι ο λόγος που η Super League με ανακοίνωση της αναφέρει ότι "εκτέλεσε πλημμελώς τα καθήκοντά του" και τον θέτει άμεσα σε διαθεσιμότητα. Είναι πάντως, η πρώτη φορά που ο συνεταιρισμός βγάζει στη... σέντρα παρατηρητή και ανακοινώνει το όνομα και την τιμωρία του.

Σύμφωνα με τον Ν. Πατμανίδη, μπήκε στα αποδυτήρια αφήνοντας εκτός τον Σάββα Θεοδωρίδη και τον Κούλη Δουρέκα και κλείδωσε την πόρτα χωρίς να αντιληφθεί ότι μέσα σε αυτά ήταν ήδη ο Βασίλης Δημητριάδης και ο Βαγγέλης Γιαννίσης της ΑΕΚ που είχαν πάρει άδεια από τον Σταύρο Μάνταλο για να μπουν και να του δώσουν αναμνηστικά δώρα.

Μάλιστα, όταν αντιλήφθηκε ότι ήταν μέσα οι δύο παράγοντες της ΑΕΚ φέρεται να τους ρώτησε... "τι κάνετε εσείς εδώ;". Στη συνέχεια ενημέρωσε τον Σταύρο Μάνταλο ότι θέλουν να μπουν οι κ.κ. Θεοδωρίδης, Δουρέκας και ο διεθνής ρέφερι του είπε να ανοίξει την πόρτα για να μπουν.

Ο Ν. Πατμανίδης πάντως φέρεται να έκανε συμπληρωματική έκθεση, αφού είχαν προηγηθεί οι καταγγελίες από την πλευρά του Ολυμπιακού.

News 24/7

24MEDIA NETWORK