"Μ' εμένα, αυτοί δεν θα ορίζονται…"

Ο εκπρόσωπος της Super League στην επιτροπή ορισμού διαιτητών Δημήτρης Σαραϊδάρης προανήγγειλε τo "πάγωμα" των διαιτητών που προκάλεσαν στο περυσινό πρωτάθλημα.

"Μ' εμένα, αυτοί δεν θα ορίζονται…"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στο... ψυγείο φαίνεται ότι μπαίνουν οι διαιτητές που προκάλεσαν στο περυσινό πρωτάθλημα και -τουλάχιστον στους αγώνες των μεγάλων ΠΑΕ- δεν θα ορίζονται σε πρώτη φάση μέχρι τις εκλογές της ΕΠΟ.

Το μέλος του ΠΑΟΚ Δημοκράτης Παπαδόπουλος υποστήριξε στην ΕΡΤ3 ότι υπάρχει προφορική απόφαση ο Ανδρέας Παππάς (τον οποίο δεν κατονόμασε αλλά φωτογράφισε) να μην οριστεί σε αγώνα του "Δικέφαλου" μέχρι την 1η Οκτωβρίου.

Ο δε εκπρόσωπος της Super League στην τριμελή επιτροπή ορισμού διαιτητών, Δημήτρης Σαραϊδάρης, κατά την διάρκεια του συμβουλίου της Λίγκας απαντώντας στον Αλέξη Κούγια που ζήτησε 50-50 και ρώτησε για την τύχη των διαιτητών που πέρυσι ξεσήκωσαν διαιτησίες τους είπε: "Ξέρω τον πίνακα, ξέρω και τους διαιτητές. Σε ό,τι αφορά εμένα, αυτοί δεν θα ορίζονται".

Απ' ό,τι φαίνεται λοιπόν, υπάρχει συμφωνία κυρίων τουλάχιστον μέχρι την 1η Οκτώβρη, οι ορισμοί που θα γίνουν να μην προκαλούν αντιδράσεις από τις μεγάλες - τουλάχιστον- ΠΑΕ. Ο συγκεκριμένο... όρος φέρεται μάλιστα να τέθηκε επί τάπητος και στις συζητήσεις που έγιναν με τον Θόδωρο Θεοδωρίδη πρόσφατα, προτού επιλεγεί ο Κύρος Βασάρας για το πόστο του επιδιαιτητή.

Το μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας της UEFA πάντως είναι αυτός που θα έχει τον τελευταίο λόγο στους ορισμούς για τους οποίους προκύπτει ενδεχομένως διαφωνία ανάμεσα στα δύο μέλη της Επιτροπής Ορισμού. Με τον έναν από αυτούς, τον Δημήτρη Σαραϊδάρη είναι κολλητοί και έχουν παίξει μαζί σε ευρωπαϊκά παιχνίδια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Σαραϊδάρης στη Λίγκα: "Τα παράπονά σας με e-mail παρακαλώ"

News 24/7

24MEDIA NETWORK