Οι θέσεις Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στον Χιου Ντάλας

Πανηγυρικό το κλίμα στα "στρατόπεδα" Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, αφού μετά από τη συνάντηση γνωριμίας με τον νέο αρχιδιαιτητή Χιου Ντάλας, ενημέρωσαν ότι αμφότεροι βγήκαν νικητές και έκαναν "ρεζίλι" την αντίπαλη πλευρά!

Οι θέσεις Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στον Χιου Ντάλας
INTIME SPORTS

Η θέση του Ολυμπιακού

Στον Ολυμπιακό θεωρούν ότι εξέθεσαν τις μεθόδους του Παναθηναϊκού μπροστά στον νέο αρχιδιαιτητή προβάλλοντας στην αίθουσα το τελευταίο βίντεο του... περιοδικού, "Παράγκα και όραμα", που χρησιμοποιήθηκε από τους πράσινους με αντικείμενο διαιτητικές αποφάσεις.

Το βίντεο, μάλιστα, είχε αγγλικούς υπότιτλους προκειμένου να αντιληφθεί στο ακέραιο το περιεχόμενό του ο Σκωτσέζος αρχιδιαιτητής, Χιου Ντάλας.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο κ. Ντάλας δήλωσε μετά την προβολή του βίντεο πως "... δεν θέλω να κάνω σχόλιο για να μη δώσω σε κάτι τέτοιο καμία αξία".

Στην εισήγησή του, ο Σκωτσέζος αρχιδιαιτητής τόνισε ότι θεωρεί το ελληνικό Πρωτάθλημα πως βρίσκεται στα κορυφαία της Ευρώπης. Παράλληλα, επισήμανε πως το επίπεδο διαιτησίας είναι πολύ καλό, ενώ υποσχέθηκε ότι θα κινηθεί αρχικά για να εξασφαλίσει τη σωματική ακεραιότητα των παικτών και το να μην υπάρχει πίεση στους διαιτητές.

Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά οι "ερυθρόλευκοι", από την προβολή του βίντεο, οι εκπρόσωποι του Παναθηναϊκού ήταν φανερά αιφνιδιασμένοι και συγκεκριμένα ο Τάκης Φύσσας, δήλωσε: "Ως Παναθηναϊκός, έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στον Χιου Ντάλας".

Η θέση του Παναθηναϊκού

Διαφορετική η οπτική γωνία των "πρασίνων", που θεωρούν ότι έθεσαν τον Ντάλας προ των ευθυνών που έχει αναλάβει για την εξυγίανση της ελληνικής διαιτησίας. Ο Τάκης Φύσσας και ο Βασίλης Κωνσταντίνου περιέγραψαν επακριβώς την κατάσταση που επικρατεί στον χώρο και υποστήριξαν ότι ο Ολυμπιακός απολαμβάνει μόνιμης εύνοιας στο πρωτάθλημα, ζητώντας ισονομία από την πλευρά τους.

Σύμφωνα με τη δική τους ενημέρωση, ο Χιου Ντάλας αρνήθηκε να σχολιάσει τους ισχυρισμούς των εκπροσώπων του Ολυμπιακού, απαντώντας για το video ότι "δεν με ενδιαφέρει ποιος το λέει και ποιος το φτιάχνει αυτό, δεν είναι αυτή η δουλειά μου".

Στο σημείο αυτό το λόγο πήρε εκ μέρους του Παναθηναϊκού ο Τάκης Φύσσας, ο οποίος έχει γνωριστεί με τον Χιου Ντάλας από την περίοδο που αγωνίστηκε στο σκωτσέζικο πρωτάθλημα με τη φανέλα της Χαρτς.

Με αφορμή την σχετική προβολή του video, ο διευθυντής ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού έστειλε το δικό του μήνυμα: "Κύριε Ντάλας. Καταρχήν καλωσήρθατε στην Ελλάδα. Σε ότι αφορά το βίντεο αυτό θα συμφωνήσω ότι δεν μπορεί να αφορά εσάς αλλά τα αρμόδια όργανα. Βέβαια, η ύπαρξη του συγκεκριμένου βίντεο είναι πολύ απλά το αποτέλεσμα εκατοντάδων μη αποδεκτών αποφάσεων και προκλητικών λαθών συνολικά στο ελληνικό ποδόσφαιρο και όχι μόνο στους αγώνες του Παναθηναϊκού".

"Αν θέλει δηλαδή κανείς βίντεο μπορούμε να φέρουμε εκατοντάδες και μάλιστα με φάσεις κατάφωρων αδικιών και όχι απλά με σχολιασμό των λαθών. Καταλαβαίνετε επίσης πως αν ήταν καλά τα πράγματα στη χώρα μας εσείς θα μένατε στην όμορφη Σκωτία και θα ερχόσασταν στην Ελλάδα μόνο για διακοπές, επομένως είναι άτοπο να διαμαρτύρεται κανείς για όποιον προβάλει τα κακώς κείμενα".

"Κατά δεύτερον εκείνο που σαν Παναθηναϊκός μας ενδιαφέρει είναι να μάθουμε το σκεπτικό σας. Τι σκέφτεστε δηλαδή να κάνετε, ποια είναι η φιλοσοφία σας για διαιτητές που με τις αποφάσεις τους διαμορφώνουν αποτελέσματα και τέτοια παραδείγματα έχουμε ήδη και φέτος. Να σας θυμίσω μια δική μου περίπτωση στη χώρα σας την Σκωτία. Αποβλήθηκα σε ματς Χαρτς – Σέλτικ για φάουλ έξω από την περιοχή και η Σκοτσέζικη Λίγκα την επόμενη μέρα αναγνώρισε το λάθος και τουλάχιστον αφαίρεσε την κόκκινη".

News 24/7

24MEDIA NETWORK