Σφυρίζει... ήσυχος το Μπριζ-Λέστερ ο Σιδηρόπουλος

Στο Βέλγιο ο διεθνής ρέφερι Τάσος Σιδηρόπουλος για να παίξει στο Champions League. Τι ισχύει με την βαθμολογία του στο Λεβαδειακός - Παναθηναϊκός.

Σφυρίζει... ήσυχος το Μπριζ-Λέστερ ο Σιδηρόπουλος

Οι φήμες για παραπομπή του Τάσου Σιδηρόπουλου με αφορμή το πέναλτι που υπέδειξε υπέρ του Μπεργκ στον αγώνα Λεβαδειακού-Παναθηναϊκού είναι έντονες από το πρωί, όμως είναι μόνο φήμες.

Ο διεθνής ρέφερι βρίσκεται στο Βέλγιο μαζί με τους Δαμιανό Ευθυμιάδη, Πολυχρόνη Κωσταρά, Χαράλαμπο Καλογερόπουλο, Αλέξανδρο Αρετόπουλο και Λάζαρο Δημητριάδη για να διαιτητεύσουν τον αγώνα Μπριζ - Λέστερ για την πρεμιέρα των ομίλων του Champions League.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Contra.gr ο Τάσος Σιδηρόπουλος δεν έχει παραπεμφθεί από τον παρατηρητή Μανώλη Γιανναδάκη, ο οποίος στα αποδυτήρια του γηπέδου της Λιβαδειάς τού είχε πει καλά λόγια για τη διαιτησία του και του εκμυστηρεύτηκε ότι θα τον βαθμολογήσει με 8.5, βαθμός που ισοδυναμεί με σχεδον άριστα. Οι φήμες λοιπόν για βαθμό 7.9 που σύμφωνα με τον κανονισμό διαιτησίας σημαίνει… "ένα ξεκάθαρο διαιτητικό σφάλμα, διαφορετικά βαθμός από 8.3 και πάνω", δεν ισχύουν.

Είναι αξιοσημείωτο πάντως ότι οι εκθέσεις των παρατηρητών δεν πηγαίνουν στα χέρια των υπευθύνων της επιτροπής ορισμού Δημήτρη Γκρούτση και Δημήτρη Σαραϊδάρη παρά μόνο όταν θα κάνουν τους ορισμούς κάθε Πέμπτη.

Επίσης η βαθμολογία των παρατηρητών δεν είναι δεσμευτική και είναι στην διακριτική ευχέρεια της ΚΕΔ να ορίσει διαιτητή παρά το γεγονός ότι ενδεχομένως θα προέρχεται από παιχνίδι με χαμηλή βαθμολογία.

Α.Π.

News 24/7

24MEDIA NETWORK