Για τον νέο προπονητή του Παπασταθόπουλου έκλαψε μία ολόκληρη ομάδα!

Ο Πίτερ Μπος απολύθηκε από τον πάγκο της Μπορούσια Ντόρτμουντ και ο αντικαταστάτης του μόλις πριν μία εβδομάδα, έκανε την ομάδα του να... κλάψει. Το ίδιο ελπίζουν και στην BVB, αλλά για... καλό λόγο.

Για τον νέο προπονητή του Παπασταθόπουλου έκλαψε μία ολόκληρη ομάδα!
Peter Stoger

Τον Ιούνιο του 2017 η διοίκηση της Μπορούσια Ντόρτμουντ πίστεψε στο πρόσωπο του Πίτερ Μπος. Σε σημείο που πλήρωσε ρήτρα αποδέσμευσης ύψους 5.000.000€ στον Άγιαξ, με σκοπό να τον... κλέψει από τον πάγκο των Ολλανδών.

Ο 54χρονος προπονητής δεν έβγαλε ούτε τη... μισή σεζόν, αφού απολύθηκε από τον σύλλογο μετά τη νέα εντός έδρας ήττα από την Βέρντερ Βρέμης αυτή τη φορά με 2-1 το Σάββατο (9/12).

Την Κυριακή έκλεισε ο νέος τεχνικός του Σωκράτη Παπασταθόπουλου, ο οποίος μία μόλις εβδομάδα νωρίτερα έκανε τους παίκτες της πρώην ομάδας του να... κλάψουν! Ο λόγος για τον Πίτερ Στέγκερ, που μετά από τεσσεράμισι χρόνια στην Κολωνία απολύθηκε το προηγούμενο Σάββατο μετά την εκτός έδρας ισοπαλία στην έδρα της Σάλκε.

Η διοίκηση του συλλόγου ουσιαστικά του έδωσε την ευκαιρία να αποχωρήσει μετά από ένα θετικό αποτέλεσμα, ενώ με το σφύριγμα της λήξης οι παίκτες του, κυρίως οι νεαρότεροι σε ηλικία που μεγάλωσαν μαζί του, ξέσπασαν σε δάκρυα!

Ο Στέγκερ υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το τέλος της περιόδου και μένει να δούμε αν θα... κλάψει από χαρά βγάζοντας την Μπορούσια στην Ευρώπη, μιας και αυτή τη στιγμή έχει πέσει στην 7η θέση!

News 24/7

24MEDIA NETWORK