Το δώρο του Σωκράτη στους Μεσσήνιους αστυνομικούς

Η μεγαλοψυχία του Σωκράτη Παπασταθόπουλου δεν έχει... όρια. Ο ηγέτης της άμυνας της Ντόρτμουντ προχώρησε σε μία σπουδαία δωρεά προς τους αστυνομικούς της διεύθυνσης Μεσσήνιας.

Το δώρο του Σωκράτη στους Μεσσήνιους αστυνομικούς

Πρώτο θέμα στο αστυνομικό ρεπορτάζ των πελοποννησιακών μίντια έγινε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος με τη σημερινή του (22/12) δωρεά στην Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας. Ο ηγέτης της άμυνας της Εθνικής και της Ντόρτμουντ εν μέσω γιορτών έκανε ένα σπουδαίο δώρο στους αστυνομικούς της γενέτειρας του.

Στο arcadia938.gr διαβάσαμε πως ο Σωκράτης παρευρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στην Καλαμάτα για την εκδήλωση παραλαβής αλεξίσφαιρων γιλέκων που έκανε ο ίδιος δώρο στους αστυνομικούς. Ο "Πάπα" προχώρησε σ' αυτή την ενέργεια ως ένδειξη αναγνώρισης της προσφοράς της ελληνικής αστυνομίας στο κοινωνικό σύνολο.

Τα 25 αλεξίσφαιρα του έμπειρου στόπερ πήγαν στην ομάδα δίκυκλης αστυνόμευσης... Για την ενέργειά του αυτή ο Παπασταθόπουλος έλαβε τιμητική πλακέτα από τον Αστυνομικό Διευθυντή της περιοχής, Παναγιώτη Πούπουζα, ενώ οι άνδρες της ομάδας φωτογραφήθηκαν μαζί του.

Photo Credits: Arcadia938.gr

News 24/7

24MEDIA NETWORK