Η απαγόρευση της Ντιναμό που... χαλάει τα Χριστούγεννα των παικτών

Οι ποδοσφαιριστές της Ντιναμό Κιέβου, αντιπάλου της ΑΕΚ στο Europa League, βρίσκονται σε άδεια έχοντας στο μυαλό τους την απαγόρευση που τους έχει τεθεί από το κλαμπ σχετικά με το πιο... must χόμπι του χειμώνα.

Η απαγόρευση της Ντιναμό που... χαλάει τα Χριστούγεννα των παικτών

Η Ντιναμό Κιέβου έχει βάλει... λουκέτο και άπαντες βρίσκονται σε άδεια, μακριά από την κρύα Ουκρανία. Στο διαδίκτυο οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές "ανεβάζουν" φωτογραφίες από εξωτικά μέρη όπου περνούν τις διακοπές τους με βουτιές και δροσερά κοκτέιλ.

Υπάρχουν κάποιοι άλλοι που τον ελεύθερό τους χρόνο βρίσκονται σε μερικά από τα ακριβότερα χειμερινά τουριστικά θέρετρα, αλλά μόνο με τζάκι και... ζεστή σοκολάτα.

Η προσεχής αντίπαλος της ΑΕΚ για τους "32" του Europa League ήτα σαφής προς τους παίκτες που θα επιλέξουν να πάνε στα χιόνια. Στα βουνά μόνο για... καθαρό αέρα και μακριά από οτιδήποτε αφορά το σκι!

Κανείς παίκτης δεν επιτρέπεται να απολαύσει χειμερινά σπορ, καθώς οι άνθρωποι του ουκρανικού κλαμπ τα θεωρούν επικίνδυνα για τη σωματική τους ακεραιότητα και όποιος παραστρατίσει το τίμησα θα είναι ακριβό.

Photo Credits: AP Photo/Efrem Lukatsky

News 24/7

24MEDIA NETWORK