Έγινε... είδωλο στην Ρουμανία ο Σανμαρτεάν

Ο Λουτσιάν Σανμαρτεάν άνοιξε τη δική του σχολή ποδοσφαίρου για μικρά παιδιά και αποθεώθηκε από τον πολιτικό κόσμο της Ρουμανίας! Ανοιχτό να επιστρέψει και στην εθνική ομάδα, ενώ στο ντεμπούτο του κόντρα στην Ντιναμό Βουκουρεστίου έχασε από γκολ... Έλληνα (VIDEO)!

Έγινε... είδωλο στην Ρουμανία ο Σανμαρτεάν
sanmartean

Μετά την αποχώρηση του από την Σαουδική Αραβία και την Αλ-Ταουόν, ο Λουτσιάν Σανμαρτεάν άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά. Από το να συνεχίσει σε έναν ανταγωνιστικό σύλλογο, μέχρι και να κρεμάσει τα παπούτσια του. Παράλληλα έτρεχε και ένα... μυστικό πρότζεκτ στο οποίο είχε αφιερώσει όλο το χρόνο το διάστημα που έμεινε ανενεργός.

Τελικά ο 37χρονος άσος υπέγραψε στην Βολουντάρι και μάλιστα έκανε το ντεμπούτο του στο πρωτάθλημα Ρουμανίας κόντρα στην Ντιναμό Βουκουρεστίου, ξεκινώντας στο βασικό σχήμα. Η ομάδα του ηττήθηκε 2-0, με τον Γιώργο Κατσικά μάλιστα να πετυχαίνει το δεύτερο για τους γηπεδούχους.

ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΠΡΑΣΙΝΟ

Πλέον ο Σανμαρτεάν όχι μόνο δεν σκέφτεται να αποσυρθεί σύντομα, αλλά άνοιξε και τη δική του σχολή ποδοσφαίρου! Το όνομα της; "Ακαδημίες Λουτσιάν Σανμαρτεάν" . Στόχος είναι να μάθουν τα μυστικά της μπάλας από τον... κορυφαίο παιδιά μεταξύ 6 και 12 ετών σε συνεργασία τόσο με την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Ρουμανίας όσο και με την κυβέρνηση!

Αυτός είναι ο λόγος που στα εγκαίνια βρέθηκαν τόσο ο υπουργός αθλητισμού, όσο και ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, ενώ το "παρών" δεν θα μπορούσε να μην δώσει και η πανέμορφη μάνατζερ του Σανμαρτεάν, Αναμαρία Προντάν.

Μέσα σε όλα ο προπονητής της εθνικής ομάδας της Ρουμανίας, Κοσμίν Κόντρα, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να κληθεί ξανά στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα παρά τα 37 του χρόνια!

News 24/7

24MEDIA NETWORK