Συμφώνησε με Κωστένογλου

Ο Νίκος Κωστένογλου, όπως όλα δείχνουν, θα καθίσει στον πάγκο του Άρη μέχρι το τέλος της σεζόν. Διαβάστε από πότε έχει να δουλέψει σε ομάδα και γιατί παραιτήθηκε.

Συμφώνησε με Κωστένογλου
kostenoglou ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μετά το διαζύγιο με τον Νίκο Αναστόπουλο, ο Θόδωρος Καρυπίδης φαίνεται πως βρήκε άμεσα τον αντικαταστάτη του έμπειρου τεχνικού και αυτός ακούει στο όνομα Νίκος Κωστένογλου.

Ο 47άχρονος τεχνικός τα έχει βρει σε όλα με τον ισχυρό άνδρα των κίτρινων για συμβόλαιο 6 μηνών +1 χρόνο, ενώ αναμένεται να αναλάβει άμεσα καθήκοντα.

Τελευταία ομάδα στην οποία εργάστηκε ως πρώτος προπονητής ήταν ο Απόλλων Σμύρνης τη σεζόν 2014-2015. Σε 11 παιχνίδια μέτρησε 6 νίκες, 3 ισοπαλίες και 2 ήττες με αποτέλεσμα να παραιτηθεί τον Δεκέμβριο του 2014.

Τι τον οδήγησε σε αποχώρηση; Η ανακοίνωση της "ελαφράς ταξιαρχίας" στις 5/12 την οποία θεώρησε προσβλητική για τον ίδιο και τους παίκτες του:

' 'Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ζητά συγγνώμη από όλους τους φιλάθλους της ομάδας μας και κυρίως όσους την ακολούθησαν στις εκτός έδρας αναμετρήσεις με τον Παναιγιάλειο και τον Ηρακλή Ψαχνών. Τους ευχαριστεί θερμά για τη στήριξη και αισθάνεται την ανάγκη να απολογηθεί για τις απαράδεκτες εμφανίσεις, οι οποίες οφείλονται στον εξαιρετικά κακό σχεδιασμό του καλοκαιριού.

Το καλοκαίρι ήρθαν στην Ριζούπολη ποδοσφαιριστές μεταξύ των οποίων κάποιοι που δεν μπορούν να προσφέρουν σε μια ομάδα του επιπέδου του Απόλλωνα Σμύρνης. Ποδοσφαιριστές που αν και αμείβονται πλουσιοπάροχα και πάντα στην ώρα τους απέδειξαν ότι δεν διαθέτουν το αγωνιστικό ανάστημα που απαιτείται για να φορούν τη φανέλα της ομάδας μας.

Από αυτή τη στιγμή, πρώτο μέλημα τις διοίκησης είναι να γίνουν τα ταχύτερο δυνατό οι αλλαγές που πρέπει έτσι ώστε η ομάδα να συνεχίσει την προσπάθεια για την υλοποίηση του στόχου που έχουμε θέσει''.

News 24/7

24MEDIA NETWORK