Έφυγε ο Ουσίγιος ψήνεται μεταγραφή!

Δεν εμφανίστηκε από το πρωί στο αθλητικό κέντρο του Ζέεφελντ, ούτε στις δύο προπονήσεις ο Αργεντινός αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού κι όλα δείχνουν ότι τρέχει μεταγραφή που θα σκάσει σήμερα-αύριο στον Πειραιά...

Έφυγε ο Ουσίγιος ψήνεται μεταγραφή!

Ο νέος αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού Αρμάντο Μάριο Ουσίγιος δεν έδωσε σημεία... ζωής από το πρωί της Τετάρτης στο αθλητικό κέντρο του Ζέεφελντ. Ούτε στο ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η αποστολή των "ερυθρολεύκων" έκανε την εμφάνισή του, ούτε στο γήπεδο όπου η ομάδα γυμνάστηκε δύο φορές στη διάρκεια της μέρας, όπως συνέβη όλες τις προηγούμενες μέρες.

Όλα δείχνουν ότι ο Αργεντινός αναχώρησε για μεταγραφική αποστολή. Κάποια από τις υποθέσεις που απασχολούν την ομάδα στο πλαίσιο της ενίσχυσης βρίσκεται στο τελικό στάδιο και ο Ουσίγιος άφησε το τηλέφωνο που έχει όλη μέρα κολλημένο στο αυτί και μπήκε στο αεροπλάνο για να την τελειώσει.

Το αν ο προορισμός του ήταν η Ελλάδα και τα γραφεία της Πλατείας Αλεξάνδρας για κάποιο προγραμματισμένο ραντεβού (σ.σ. το πλέον πιθανό σενάριο) ή "πέταξε" για κάποια άλλη ευρωπαϊκή πρωτεύουσα, δεν είχε γίνει γνωστό μέχρι την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές. Σήμερα-αύριο, ωστόσο, αναμένονται εξελίξεις, οι οποίες ίσως και να συνοδεύσουν την παρουσίαση των νέων εισιτηρίων διαρκείας που είναι προγραμματισμένη για τις 2 το μεσημέρι της Πέμπτης.

ΓΕΩ

News 24/7

24MEDIA NETWORK