Είδαν ΤΣΣΚΑ και... Αλαφούζο οι οπαδοί του Παναθηναϊκού

Επεισοδιακό ήταν το βράδυ της Παρασκευής για τον Γιάννη Αλαφούζο, αφού μερίδα οπαδών του Παναθηναϊκού βρέθηκαν έξω από την οικεία του μετά το τέλος του αγώνα με την ΤΣΣΚΑ, φωνάζοντας υβριστικά συνθήματα.

Είδαν ΤΣΣΚΑ και... Αλαφούζο οι οπαδοί του Παναθηναϊκού
alafouzos EUROKINISSI

Με την κατάσταση στον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό να παραμένει οριακή και να δείχνει σημάδια διάλυσης, οι φίλοι του "τριφυλλιού" βρίσκονται σε... συναγερμό. Ειδικότερα μετά τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση του Ροντρίγκο Μολέδο, με την εμπλοκή του αιώνιου αντιπάλου Ολυμπιακού, το κλίμα είναι βαρύ.

Έτσι, μετά το τέλος της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με την ΤΣΣΚΑ για την 19η αγωνιστική της Ευρωλίγκα, μερίδα οπαδών πήγαν έξω από την οικεία του Γιάννη Αλαφούζου στα βόρεια προάστια!

Εκεί άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα κατά του... απενεργοποιημένου ιδιοκτήτη της "πράσινης" ΠΑΕ, για να αποχωρήσουν λίγο αργότερα δίχως να σημειωθεί κάποιο επεισόδιο ή πρόβλημα.

Αυτή ήταν η πρώτη φορά που συμβαίνει ένα τέτοιο περιστατικό στον Παναθηναϊκό της εποχής "Αλαφούζου" και έχει ενδιαφέρον να δούμε πως θα εξελιχθεί. Ειδικότερα αν τα πράγματα χειροτερέψουν στην ΠΑΕ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK