Διαψεύδει ο Παναθηναϊκός για Αλεξανδρη

Το όνομα του Βαγγέλη Αλεξανδρή προστέθηκε στη λίστα των υποψηφίων διαδόχων του Ντούσκο Ιβάνοβιτς. Διαψεύδει οποιαδήποτε συμφωνία ο Παναθηναϊκός.

Διαψεύδει ο Παναθηναϊκός για Αλεξανδρη

Η περίπτωση του Έλληνα κόουτς είναι μία απ' αυτές που ακούστηκαν για τον πάγκο του Παναθηναϊκού και δεν αποκλείεται να προτιμηθεί για να καλυφθεί το κενό που προέκυψε στην τεχνική ηγεσία μετά το διαζύγιο με τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς.

Σε πρώτη φάση από τον Παναθηναϊκό διαψεύδεται οποιαδήποτε συμφωνία με τον έμπειρο κόουτς, προπονητή που έχει συνδέσει την πορεία του και με αρκετές ειδικές αποστολές. Ούτε την περίπτωση του Δημήτρη Πρίφτη, που δεσμεύεται με τον Άρη, επιβεβαιώνουν άνθρωποι του "τριφυλλιού", που επιμένουν ότι η επιλογή να συνεχίσει μόνος του ο Σωτήρης Μανωλόπουλος συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες.

Ο "Τίγρης" είναι ενήμερος για όσα γράφονται και ακούγονται. Έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με τον Σωτήρη Μανωλόπουλο (σε Μαρούσι, Άρη) και επειδή αυτή τη στιγμή στον πάγκο του "τριφυλλιού" είναι απαραίτητος ένας κόουτς που θα έχει καλή επικοινωνία με το υπόλοιπο τιμ, είναι μία από τις πρώτες επιλογές.

Τελευταία δουλειά του Αλεξανδρή ήταν εφέτος στον Πανιώνιο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK