Ελεύθερη η... κόμπρα του Ισημερινού!

Στην χώρα του τον λένε "καγκουρό", όμως στην Ελλάδα τον ονομάσαμε... κόμπρα! Δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, καθώς ο Φέλιξ Μπόρχα έμεινε ελεύθερος από την Ελ Νασιονάλ και ήδη προτάθηκε σε ομάδες της Ελλάδας. Λέτε να ξανα...δαγκώσει στα μέρη μας;

Ελεύθερη η... κόμπρα του Ισημερινού!
borja EUROKINISSI

Σωτήριον έτος 2006. Ο Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Φέλιξ Μπόρχα, το ταλέντο του οποίου ανακαλύφθηκε από ένα... DVD, πληρώνοντας περίπου 1.500.000€ στην Ελ Νασιονάλ του Εκουαδόρ.

Οι φίλαθλοι των ερυθρολεύκων άρχισαν να... τρελαίνονται, αφού βομβαρδίστηκαν από πρωτοσέλιδα και δηλώσεις που συζητιούνται μέχρι σήμερα. Αξέχαστο εκείνο του Πρωταθλητή που παρομοίασε τον Μπόρχα με τον... Ρονάλντο, πατώντας πάνω σε δηλώσεις του ίδιου του ποδοσφαιριστή πως είδωλο του είναι ο Βραζιλιάνος επιθετικός!

Και ο ίδιος όμως δεν... κρατήθηκε. Άρχισε να κάνει δηλώσεις και να υπόσχεται δυο ντουζίνες γκολ, ενώ κέρδισε και το ψευδώνυμο "κόμπρα" αν και στην πατρίδα του τον έλεγαν "καγκουρό" γιατί σκόραρε συνεχώς με το κεφάλι.

Ελεύθερη η... κόμπρα του Ισημερινού!

Σπόιλερ αλέρτ! Τίποτε από τα παραπάνω δεν συνέβη. Ο Μπόρχα έκανε κοντρόλ με το... καλάμι και παραχωρήθηκε δανεικός στην Μάιντς του Γιούργκεν Κλοπ(!), με οψιόν αγοράς 1.000.000€ το 2008.

Παραδόξως στην Γερμανία έπιασε και μάλιστα πέτυχε 16 γκολ σε 32 αγώνες στη δεύτερη κατηγορία, με τους "κόκκινους" να ενεργοποιούν τη συμφωνία και να τον κάνουν δικό τους και τον τεχνικό διευθυντή του συλλόγου να δηλώνει πως: "είναι ο επιθετικός που ψάχναμε χρόνια"!

Ο Μπόρχα τελικά... ξεφούσκωσε γρήγορα και έτσι ακολούθησαν από το 2010 μέχρι και σήμερα (2017): Πουέμπλα, Λίγκα ντε Κίτο, Τσίβας (στις ΗΠΑ), Ρούνα, Ρεάλ Γκαρσιλάσο, Νότια Κίνα και ξανά... Ελ Νασιονάλ.

Το πρωτάθλημα στο Εκουαδόρ ολοκληρώθηκε, με την Ελ Νασιονάλ να τερματίζει και τον Μπόρχα να σκοράρει 1 γκολ σε 17 ματς, με το συμβόλαιο του να ολοκληρώνεται! Στα 34 λοιπόν παραμένει ελεύθερος και εκτός από την αγορά της Ασίας (Ταϊλάνδη, Μαλαισία, Κίνα) έχει προταθεί και στα... μέρη μας!

Λέτε να ξαναδούμε την... κόμπρα στην Ελλάδα;

Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK