Πρωταθλήτρια Αγγλίας για τον Μάρκο Σίλβα!

Ακόμα κι αν η Χαλ υποβιβαστεί στη δεύτερη κατηγορία, ο Μάρκο Σίλβα όχι μόνο είναι πιθανό να παραμείνει στην Πρέμιερ Λιγκ, αλλά ήδη τρεις ομάδες τον... ζαχαρώνουν. Οι πληροφορίες του Contra.gr είναι τσεκαρισμένες και... πιπεράτες.

Hull City manager Marco Silva, left, greets Manchester City manager Pep Guardiola before their English Premier League match at the Etihad Stadium, Manchester, England, Saturday, April 8, 2017. (Dave Thompson/PA via AP)
marco silva guardiola AP

Το Σάββατο η Χαλ έχασε με 3-1 από την Σίτι. Μία ήττα εντός προγράμματος, αφού η ομάδα του Μάντσεστερ δεν θέλει να σκέφτεται καν πως μπορεί να χάσει το τρένο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η πορεία για τις "Τίγρεις", από τη μέρα που στον πάγκο κάθισε ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού (5 Ιανουαρίου), είναι εκπληκτική και στην Αγγλία αναφέρουν πως αν βρισκόταν στην Χαλ από το ξεκίνημα της σεζόν, τότε η ομάδα θα είχε σωθεί άνετα. Τώρα δίνει... μάχη με την Σουόνσι και την Κρίσταλ Πάλας του Λούκα Μιλιβόγεβιτς.

ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΗΔΗ ΤΡΕΙΣ

Ό,τι και να συμβεί στο τέλος της περιόδου ο Μάρκο Σίλβα φαίνεται πως έχει εξασφαλισμένο το μέλλον του. Οι πληροφορίες του Contra.gr από την Αγγλία αναφέρουν πως τρεις σύλλογοι παρακολουθούν από απόσταση την πορεία του Πορτογάλου και ετοιμάζονται για... μπάσιμο όταν οι συνθήκες θα είναι κατάλληλες.

Ποιες είναι οι δυο από αυτές; Μία η πρωταθλήτρια Λέστερ του... πρώην Κλάουντιο Ρανιέρι ( παρά την εκπληκτική πορεία του βοηθού του Σέξπιρ) και υπό προϋποθέσεις η Έβερτον! Βλέπετε, ο Ρόναλντ Κούμαν ( με μεγάλη καριέρα στην Μπάρτσα) είναι στους υποψήφιους στόχους της Μπαρτσελόνα ως αντι-Λουίς Ενρίκε και αν τελικά αποχωρήσει, ο δρόμος θα ανοίξει για τον πρώην τεχνικό του Ολυμπιακού.

Μέχρι το τέλος της σεζόν βέβαια πολλά μπορούν να αλλάξουν, αλλά καλό είναι να κρατήσουμε τις συγκεκριμένες πληροφορίες. Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Μάρκο Σίλβα έχει... θαυμαστές στην Πρέμιερ Λιγκ.

Photo credit: Dave Thompson/PA via AP

News 24/7

24MEDIA NETWORK