Ολυμπιακός, Ασία, Άρσεναλ... ξανά Ασία ο Βενγκέρ;

Μετά από 22 ολόκληρα χρόνια ο Αρσέν Βενγκέρ αποχωρεί από την Άρσεναλ και αγγλικό δημοσίευμα τον θέλει να επιστρέφει εκεί που πήγε το 1995, αφού πρώτα απέρριψε τον... Ολυμπιακό! Διαβάστε το απίστευτο στόρι.

Ολυμπιακός, Ασία, Άρσεναλ... ξανά Ασία ο Βενγκέρ;

Τον Σεπτέμβριο του 1994 ο Αρσέν Βενγκέρ αποχώρησε με άσχημο τρόπο από την Μονακό. Ο ίδιος έκανε λόγο για... περίεργες συμπεριφορές μέσα στον σύλλογο, ενώ από την ομάδα τον κατηγόρησαν για κακή πορεία που την έφερε στην 17η θέση του Σαμπιονά.

Λίγους μήνες αργότερα και όντας άνεργος, ο Αλσατός τεχνικός έφτασε ένα βήμα πριν τον Ολυμπιακό. Όπως διαβάσατε στο Contra.gr, ο Βενγκέρ ήρθε στην Ελλάδα και μάλιστα επισκέφτηκε το αθλητικό κέντρο των "ερυθρόλευκων" ζώντας μία... σουρεάλ στιγμή.

Οπαδοί του Ολυμπιακού πέταξαν αυγά στους παίκτες, γιατί θεωρούσαν ότι τους κάνουν ρεζίλι όπως είπε στο Contra.gr ο Κυριάκος Καραταΐδης, το είδε ο Βενγκέρ και μάλλον θα σκέφτηκε: " που πάω να μπλέξω".

Ολυμπιακός, Ασία, Άρσεναλ... ξανά Ασία ο Βενγκέρ;

Η ιστορία έγραψε πως τον Φεβρουάριο του 1995 ο Αρσέν Βενγκέρ πήγε στην... Ιαπωνία και την Nagoya Grampus 8, προτού αναλάβει την Άρσεναλ τον Οκτώβριο του 1996. Γιατί τα λέμε όλα αυτά;

Σύμφωνα με αγγλικό δημοσίευμα, ο Αλσατός έχει στα χέρια του πρόταση από σύλλογο της Κίνας, με σκοπό να επιστρέψει μετά από 22 χρόνια στην Ασία. Το ποσό είναι της τάξης των 28.000.000€ το χρόνο, που αυτόματα θα τον μετατρέψει ως τον πιο ακριβοπληρωμένο προπονητή στον κόσμο!

Το... ρεκόρ κατέχει μέχρι στιγμής ο Πεπ Γκουαρδιόλα στην Μάντσεστερ Σίτι, όμως σύντομα θα σπάσει. Αυτή την εποχή ειδικότερα, τα χρήματα... ρέουν σαν νερό στο ποδόσφαιρο.

Λέτε να γίνει τελικά η έκπληξη και να γυρίσει στην Ασία;

Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK