Οπαδοί πέταξαν αντικείμενο και τραυμάτισαν στο κεφάλι τον Ίβιτς!

Απίστευτα σκηνικά στη Λεωφόρο! Το παιχνίδι ξέφυγε και οπαδοί πέταξαν αντικείμενο στο κεφάλι του Βλάνταν Ίβιτς! Σύρραξη μεταξύ των παικτών, σφαλιάρες, ξύλο και προσωρινή διακοπή!

SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÐÁÏÊ (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÐÁÏÊ (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Τραγικές εικόνες στο γήπεδο της Λεωφόρου. Τα αίματα άναψαν εντός αγωνιστικού χώρου μεταξύ Κρέσπο και Μπεργκ. Στη συνέχεια της φάσης ενεπλάκησαν Μπεργκ, Σάκοφ, Χουλτ, Κουλιμπαλί και έγινε... κόλαση. Μια εικόνα που σίγουρα δεν θυμίζει αγώνα ποδοσφαίρου, αλλά κάποιο άλλο άθλημα!

Όλα ξεκίνησαν έπειτα από ένα κόρνερ του Μπίσεσβαρ με τον Στιλ να μπλοκάρει και τον Μολέντο να βρίσκεται στο έδαφος στην προσπάθειά του να απομακρύνει την μπάλα, πριν την πιάσει ο συμπατριώτης του πορτιέρε.

Εκείνη τη στιγμή, ο Κρέσπο επιχείρησε να κλωτσήσει τη μπάλα που βρισκόταν στα χέρια του Άγγλου κίπερ, ο Μπεργκ σε έξαλλη κατάσταση πήγε να τον απομακρύνει, για να βρεθούν και οι δύο στο έδαφος. Ο Σάκχοφ μπήκε στο σκηνικό με... φορά, αρπάχτηκε με τον Χουλτ, ο οποίος τον χαστούκισε και στη συνέχεια ο παίκτης του ΠΑΟΚ όρμηξε του Κουλιμπάλι για να χτυπήσει τελικά τον Εμποκού που μπήκε στη μέση! Ο έλεγχος είχε χαθεί εντελώς σε εκείνο το χρονικό σημείο!

ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΙΒΙΤΣ!

Την ίδια στιγμή, η ένταση συνεχίστηκε και στις κερκίδες όταν οπαδός του Παναθηναϊκού πέταξε από την εξέδρα ένα κουτάκι μπύρας στο κεφάλι του προπονητή του ΠΑΟΚ, Βλάνταν Ίβιτς, ο οποίος έπεσε σφαδάζοντας από τον πόνο στο έδαφος!

Οπαδοί πέταξαν αντικείμενο και τραυμάτισαν στο κεφάλι τον Ίβιτς!
Οπαδοί πέταξαν αντικείμενο και τραυμάτισαν στο κεφάλι τον Ίβιτς!

Ο Σέρβος κόουτς βρέθηκε τραυματισμένος στο χορτάρι κρατώντας το κεφάλι του, ενώ αμέσως οι γιατροί έσπευσαν πάνω του και τον μετέφεραν αρχικά στα αποδυτήρια, ενώ στη συνέχεια πήγε στο νοσοκομείο για εξετάσεις, καθώς στο σημείο που δέχθηκε το αντικείμενο προκλήθηκε αιμορραγία!

Δείτε την εικόνα την ώρα που έπεσε η μπύρα πάνω στον Ίβιτς:

Οπαδοί πέταξαν αντικείμενο και τραυμάτισαν στο κεφάλι τον Ίβιτς!

News 24/7

24MEDIA NETWORK