Η ΕΠΟ, ο Λαμπρόπουλος και η... νεκροφόρα!

Μετά την πρωινή "εισβολή" στο Πάρκο Γουδή της ΟΔΠΕ και την απειλητική ατάκα από τον...νεκροθάφτη ταμία της, η ΕΠΟ όρισε στο Πανιώνιος – Ολυμπιακός τον "ανεπιθύμητο" από την Συμμαχία, Λαμπρόπουλο, που το 2009 είχε αποχωρήσει με ΝΕΚΡΟΦΟΡΑ από γήπεδο.

Η ΕΠΟ, ο Λαμπρόπουλος και η... νεκροφόρα!

Ο ορισμός του Μάριου Λαμπρόπουλου στον αγώνα Πανιώνιος-Ολυμπιακός, ο σπουδαιότερος της 7ης αγωνιστικής τηςSuper League,κάλλιστα θα μπορούσε να αποτελέσει το απόλυτο τρολάρισμα από πλευράς ΕΠΟ, στα όσα συνέβησαν το πρωί στο Πάρκο Γουδή με την επίσκεψη της ΟΔΠΕ και όσα κωμικοτραγικά ακούστηκαν.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ομοσπονδίας ο κ. Καρκοβύρης, αναπληρωτής ταμίας της ΟΔΠΕ, είπε στουςsecurity: “Εγώ είμαι στη νύχτα και ξέρω πολλούς! Είμαι στη Συγγρού και θα σε γ….ω! Έχω γραφείο τελετών και ένα κασόνι σε περιμένει! Εσένα θα σε θάψω!”. Και τι έκανε η ΕΠΟ λίγη ώρα αργότερα; Όρισε στον αγώνα της Νέας Σμύρνης διαιτητή που έχει... προηγούμενα με νεκροφόρες!!!

Ήταν 8 Μαρτίου του 2009 για το πρωτάθλημα της β' εθνικής όταν ο Μάριος Λαμπρόπουλος σφύριξε στο παιχνίδι Κέρκυρα – ΠΑΣ Γιάννινα 2-2. Στην εκπνοή έδωσε πέναλτι υπέρ των φιλοξενούμενων (για το οποίο τιμωρήθηκε και έμεινε 1.5 μήνα εκτός αγώνων), υποστηρίζοντας ότι η μπάλα βρήκε το χέρι του Αθανασιάδη έπειτα από σουτ του Τζάνη. Ο ΠΑΣ διαμόρφωσε το τελικό 2-2 και μετά έγινε ο... χαμός.

Ο Λαμπρόπουλος αποχώρησε τότε από το γήπεδο αρκετές ώρες μετά τον αγώνα συνοδεία μίας νεκροφόρας και υπό την προστασία του τότε προέδρου τηςFootball LeagueΣπύρου Καλογιάννη που ανέλαβε να τον φυγαδεύσει απότα αποδυτήρια.

Την ίδια ώρα που στον αγωνιστικό χώρο είχαν εισβάλει οπαδοί και των δύο ομάδων, μετατρέποντάς τον για 1,5 ώρα σε ρινγκ, με τρία άτομανα διακομίζονταιστο νοσοκομείοκαι τον παίκτη του ΠΑΣ Γιάννινα, Σιλάνα κατηγορείται γιατραυματισμό αστυνομικού.Το φύλλο αγώναέκλεισε 2,5 ώρες μετά τη λήξηκαι ο Λαμπρόπουλος έγραψεγια βιαιοπραγία εις βάρος του καθώς και για έλλειψη επαρκούς αστυνομικής δύναμης.

Ταδε, μέλητης αποστολής της ηπειρώτικης ομάδας, μεταφέρθηκαν στο λιμάνι της Κέρκυρας με κλούβα της αστυνομίας και με τη συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης.Μάλιστα οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣδεν πρόλαβαν να αλλάξουν στα αποδυτήριακαιτο έκαναν στο καράβι...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

"Έχω έτοιμη κάσα και θα σε θάψω"

News 24/7

24MEDIA NETWORK