Ο Κουτσοκούμνης, το μωράκι και τα ονόματα…

Χρόνο για να περάσει με το μωράκι του θα έχει το Σαββατοκύριακο ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης όπως έγραψε την Πέμπτη 20/10 το Contra.gr.Ο Κύπριος εκπρόσωπος τηςFΙFΑ θα έρθει την Δευτέρα στην Ελλάδα και όχι νωρίτερα, για να μπει στην τελική ευθεία η "Επιτροπή Εξομάλυνσης".

Ο Κουτσοκούμνης, το μωράκι και τα ονόματα…
koutsokoumnis ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Τα ονόματα φαίνεται ότι έχουν αποφασιστεί μετά από επαφές που είχε ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης με τον γενικό γραμματέα τηςUEFA Θόδωρο Θεοδωρίδη τις τελευταίες ημέρες.

Ο ίδιος ο πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου πάντως, συνιστά υπομονή… "Ξεκίνησε η τρελή εποχή της ονοματολογίας!!! Υπομονή..." αναφέρει τοpostτου στον λογαριασμό του στοFacebookτο οποίο πάντως, είχε παραμείνει αδρανές από την προηγούμενο Κυριακή. Πράγμα ασυνήθιστο αφού ο Κουτσοκούμνης είναιfunτωνsocialmedia.

Μετά τοpostσυγκεκριμένοpostο Κουτσοκούμνης ξαναχτύπησε καθώς ανέβασε φωτογραφία του μαζί με τον νέο πρόεδρο τηςUEFAΑλεκσάντερ Τσέφεριν σημειώνοντας… "Αποδεικνύεται χρυσή επιλογή...".

Όσο για την ονοματολογία, ο εκπρόσωπος τηςFIFAαναφέρεται στο όνομα του Άγγελου Χαριστέα που ακούγεται τελευταία για την "ΕπιτροπήEξομάλυνσης". Ο πρώην διεθνής επιθετικός ωστόσο, το τελευταίο διάστημα ζει μόνιμα στο Αμστερνταμ με την οικογένεια του οπότε η περίπτωση του μάλλον δεν υφίσταται. Εκτός αν τα παρατήσει όλα και έρθει στην Ελλάδα μέχρι τον Μάιο για χάρη της ΕΠΟ.

Α. ΠΛ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Δευτέρα έρχεται ο Κουτσοκούμνης και "τελειώνει" η ΕΠΟ
Τελικά ποιος έλεγε ψέματα κ. Κοντονή;
Διαφωνία στη συμμαχία ενόψει της άφιξης Κουτσοκούμνη

News 24/7

24MEDIA NETWORK