"Πριν από την επίθεση απειλήθηκα κι εγώ και ο Σαρρής"!

Εμπρηστική επίθεση στο κατάστημα ηλεκτρολογικού υλικού που διατηρεί στη Χαλκίδα ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιάννης Παπακωνσταντίνου, έγινε χθες, με τον ίδιο να καταθέτει στην αστυνομία και να δηλώνει σε συνέντευξή του ότι είχε δεχτεί απειλές, τόσο ο ίδιος όσο και ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, Γιώργος Σαρρής.

"Πριν από την επίθεση απειλήθηκα κι εγώ και ο Σαρρής"!
INTIME SPORTS

Άγνωστοι τοποθέτησαν γκαζάκια στην είσοδο της επιχείρησης του προέδρου της ΕΠΣ Εύβοιας και αναπληρωτή πρόεδρου της ΕΠΟ, με την αστυνομία και την πυροσβεστική να επεμβαίνουν άμεσα και έτσι η φωτιά δεν επεκτάθηκε.

Αυτή ήταν ακόμη μια επίθεση σε πρόσωπο που ασκεί διοίκηση στην ΕΠΟ. Θυμίζουμε πως πριν από λίγο καιρό έπεσε θύμα επίθεσης ο νομικός σύμβουλος της ομοσπονδίας, Θόδωρος Κουρίδης, ενώ επίθεση έχουν δεχθεί τα μέλη της ΚΕΔ, Δημήτρης Καλύβας και Γιάννης Τσαχειλίδης.

"Πριν από την επίθεση απειλήθηκα κι εγώ και ο Σαρρής"!

Ο Γιάννης Παπακωνσταντίνου μίλησε για το περιστατικό τη Δευτέρα 19/5 στον Arena FM και είπε τα εξής:

" Προσπαθώ να είμαι ψύχραιμος. Δεν ξέρω και αναρωτιέμαι γιατί έγινε αυτό. Δεν μπορώ να καταλάβω. Δεν έχω τίποτα με κανέναν, ούτε καν υπόνοιες. Υπήρχαν κάποια ανώνυμα τηλεφωνήματα, αυτό είναι αλήθεια. Με απείλησαν, αλλά δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες. Πιστεύω ότι φταίει η θέση που κατέχω. Δεν έχει σχέση με την δουλειά μου. Υπάρχουν άνθρωποι που μπορεί να έχουν συμφέροντα και στοχοποιούν εμένα, τον πρόεδρο και άτομα της ομοσπονδίας, μέσα από δημοσιεύματα.

Εγώ ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο από ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής και παράγοντας. Αν έχουν πρόβλημα με την θέση που έχω, ας περιμένουν μέχρι το 2016 και τις εκλογές κι ας έρθουν άλλοι. Ο πρόεδρος την περασμένη Πέμπτη πήγε στον εισαγγελέα και κατέθεσε για τις απειλές, τα δημοσιεύματα και όλα αυτά που δημιουργούν πρόβλημα σε μια εκλεγμένη διοίκηση. Ο κ. Σαρρής έχει καταγγείλει ο ίδιος πως έχει δεχθεί και αυτός απειλές".

Α.Α.

News 24/7

24MEDIA NETWORK