Η "πόρτα" Κάιπερς - ατζέντη: "Στην ΑΕΚ δεν υπογράφουμε..."

Παραβλέπει τη συμφωνία ΑΕΚ - Εργοτέλη και προτιμάει να μείνει στο Ηράκλειο ο Ούγκο Κάιπερς, αν δεν φύγει για αλλού. Ποιος είναι ο ατζέντης που βρίσκεται από πίσω του και έκανε λόγο για πιέσεις με κιτρινόμαυρο φόντο.

FOOTBALL LEAGUE / ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)
Ούγκο Κάιπερς EUROKINISSI

Οι δηλώσεις του Ούγκο Κάιπερς και του ισχυρού ατζέντη του σε βελγικό μέσο έρχονται να επιβεβαιώσουν, τουλάχιστον κατά το ήμισυ, το σαββατιάτικο Ευαγγέλιο: η δουλειά με την ΑΕΚ έχει "στραβώσει" και ο Βέλγος προτιμάει... άλλους προορισμούς.

Ο λόγος που ο 21χρονος επιθετικός, σκόρερ 22 γκολ στη Football League, δεν θέλει ν' ακολουθήσει τη συμφωνία του Εργοτέλη με την Ένωση εξηγούνται τόσο στις ατάκες του ίδιου όσο και του μάνατζέρ του.

" Η πρόταση της ΑΕΚ δείχνει έλλειψη σεβασμού προς εμένα, τον πατέρα μου και τον ατζέντη μου, τον Ζακ Λιχτενστάιν. Δεν έχω κανένα πρόβλημα να παραμείνω άλλο ένα χρόνο στον Εργοτέλη. Ούτως η άλλως το παράθυρο των μεταγραφών μόλις ανοίγει", ανέφερε ο νεαρός.

Ο Λιχτενστάιν από την πλευρά του υποστήριξε ότι " ο Ούγκο πιέζεται από τον Εργοτέλη και την ΑΕΚ να αναγκαστεί να υπογράψει σε μια ομάδα που δεν θέλει να πάει. Η ΑΕΚ δεν του πρότεινε καν ένα ενδιαφέρον πρότζεκτ, η διοίκησή της έχει επιδείξει τρομερή αλαζονεία. Το παιδί είχε μια καταπληκτική σεζόν. Τις προσεχείς ημέρες, άλλες ομάδες θα επικοινωνήσουν με τον Εργοτέλη. Όλες οι επιλογές είναι ανοικτές. Εκτός από την ΑΕΚ, είναι η μοναδική ομάδα στην οποία δεν θα πάει".

Ποιος είναι ο Λιχτενστάιν, που μιλάει εξ ονόματος του Κάιπερς; Ο επικεφαλής του γραφείου Eleven, στο οποίο ανήκουν μεταξύ άλλων οι Κομπανί (Μάντσεστερ Σίτι), Μενιέ (Παρί Σεν Ζερμέν) και Βόσεν (Μπριζ). Μικρό παίκτη δεν τον λες, οπότε...

News 24/7

24MEDIA NETWORK