"Έρωτας" με Αντετοκούνμπο, στενό μαρκάρισμα σε Μπουρούση

Ο Παναθηναϊκός παλεύει εντόνως την περίπτωση του Θανάση Αντετοκούνμπο, ενώ συνεχίζει το στενό μαρκάρισμα για να πει το "ναι" ο Γιάννης Μπουρούσης.

"Έρωτας" με Αντετοκούνμπο, στενό μαρκάρισμα σε Μπουρούση

Ο Τσάρλυ αποκάλυψε το βράδυ της Δευτέρας το έντονο ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Θανάση Αντετοκούνμπο, αλλά και τις συζητήσεις που είχε μαζί του ο Αργύρης Πεδουλάκης, θέλοντας να τον πείσει να συνεχίσει την καριέρα του με το τριφύλλι στο στήθος εφόσον ναυαγήσει οριστικά το όνειρο του ΝΒΑ.

Η αλήθεια είναι πως ο Έλληνας παίκτης έχει δεχθεί εδώ και καιρό στενό μαρκάρισμα από τους "πράσινους" που θέλουν να χτίσουν στο ελληνικό στοιχείο της ομάδας τα επόμενα χρόνια με παίκτες ποιότητας που θα αγαπήσουν την φανέλα και -το βασικότερο- θα έχουν τη δίψα και την όρεξη να προσφέρουν.

Όπως γράφαμε και τη Δευτέρα, φαντάζει δεδομένο πως ο Θανάσης θα κοιτάξει να εξαντλήσει τις πιθανότητες, μέσω των summer league, για να μπει στην προετοιμασία ομάδας στο ΝΒΑ. Ο Παναθηναϊκός έχει τη διάθεση να τον περιμένει και θα συνεχίσει να τον έχει από κοντά, ακόμα κι αν δεν παραμείνει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας ο Αργύρης Πεδουλάκης.

Εξάλλου, στην πιάτσα πολλοί απορούν πως ο Αντετοκούνμπο δεν έχει "λυγίσει" με το έντονο ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για το πρόσωπό του, που δείχνει ξεκάθαρα την επιθυμία της ηγεσίας του Παναθηναϊκού να τον ντύσει στα πράσινα.

ΤΟ ΠΑΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΜΠΟΥΡΟΥΣΗ

Για την περίπτωση του Γιάννη Μπουρούση, τα... κουκιά είναι μετρημένα. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θέλει να φέρει τον Έλληνα σέντερ στον Παναθηναϊκό και να ηγηθεί της νέας προσπάθειας για επιστροφή στις ευρωπαϊκές επιτυχίες, ωστόσο ο "Μπούρου" δεν έχει αποφασίσει ακόμα για το μέλλον του.

Ο Μπουρούσης δέχεται στενό μαρκάρισμα από τον Γιαννακόπουλος να πει το "ναι" στην πρόταση που του έχει κάνει (και σύμφωνα με πληροφορίες αφορά συμβόλαιο για 1+1 χρόνια), ωστόσο τον MVP του ισπανικού πρωταθλήματος έχουν βάλει στο μάτι κι άλλες ομάδες. Τα ρεπορτάζ θέλουν τον Περάσοβιτς να φεύγει από τη Μπασκόνια για την Εφές και οι Τούρκοι θέλουν να πάρουν μαζί και τον Έλληνα σέντερ, προσφέροντάς του ένα άκρως ελκυστικό συμβόλαιο.

ΤΟ 'ΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥ

Έχουμε τονίσει ξανά ότι επιθυμία του Γιάννη Μπουρούση είναι να συνεχίσει την καριέρα του εκτός Ελλάδας και σε ομάδα με υψηλές βλέψεις στην Ευρωλίγκα, αλλά η φιλική σχέση που έχει με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και οι συζητήσεις που έχει κάνει μαζί του δεν αποκλείεται να τον πείσουν τελικά να φορέσει την πράσινη φανέλα. Εξάλλου, οι ενδοιασμοί του παίκτη για τον κόσμο του Παναθηναϊκού και την αντιμετώπιση που θα έχει έχουν περάσει πλέον σε δεύτερη μοίρα, αφού διαπιστώνει ότι η πλειοψηφία πλέον των φιλάθλων του τριφυλλιού τον θεωρούν ως εξαιρετική λύση για την ενίσχυση της ομάδας την επόμενη χρονιά.

Σ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο Πεδουλάκης μίλησε με Αντετοκούνμπο
Όλο το παρασκήνιο με τον Μπουρούση

News 24/7

24MEDIA NETWORK