Κόβει... ξύλα και στην Εσπανιόλ ο Ντιντάκ Βιλά

Ο πρώην αριστερός οπισθοφύλακας της ΑΕΚ, Ντιντάκ Βιλά εκπλήρωσε κατά το ήμισυ την "προφητεία" του Δημήτρη Μελισσανίδη πως θα κάθεται στα Σπάτα και θα... κόβει ξύλα. Ο Ισπανός δεν βλέπει ενδεκάδα στην Εσπανιόλ ούτε για αστείο.

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΟΣΦΠ / ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ(Α) ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΟΣΦΠ / ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ(Α) ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Όταν ξέσπασε ο ντόρος σχετικά με το συμβόλαιο του Ντιντάκ Βιλά κι αν δεσμευόταν ή όχι με την ΑΕΚ για έναν ακόμη χρόνο, η πλευρά του ποδοσφαιριστή κατηγόρησε τους "κιτρινόμαυρους" μέχρι και για πλαστογραφία.

Ωστόσο όταν τελικά βρέθηκε άκρη, ο 28χρονος έφυγε από την Ελλάδα χαρούμενος, ευχαριστώντας την Ένωση για τη συνεργασία...

Στην όλη ιστορία, η σημαντικότερη στιγμή είναι η ατάκα του Δημήτρη Μελισσανίδη για την υπόθεση ο οποίος είχε πει χαρακτηριστικά: " Θα τον κρατήσω να κόβει ξύλα στα Σπάτα... "

Ο "Τίγρης" έπεσε διάνα στην περίπτωση του Ισπανού, μόνο που ο αριστερός μπακ τα... ξύλα τα κόβει στην Εσπανιόλ στην οποία δεν βλέπει ενδεκάδα ούτε με... κιάλια.

Φεύγοντας από την ΑΕΚ με τις 73 συμμετοχές, ο Βιλά στο πρώτο μισό της σεζόν στην αγαπημένη του Εσπανιόλ έχει παίξει μόλις τέσσερα ματς. Βασικός ξεκίνησε στα δύο παιχνίδια Κυπέλλου με την Τενερίφη και τέλος...

News 24/7

24MEDIA NETWORK