Ετοιμος για Basket League ο Προμηθέας

Έτοιμος για τη μεγάλη κατηγορία είναι ο Προμηθέας Πατρών. Αν και επίσημα η ομάδα είναι στην Α2, στη Πάτραν κάνουν σχέδια για τα μεγάλα σαλόνια και έχουν ετοιμάσει και το πλάνο τους!

Ετοιμος για Basket League ο Προμηθέας

Είτε πιστεύουν ότι θα πάρουν την θέση του Φάρου είτε κάποιας άλλης ομάδας όπως του Κοροίβου, της Κηφισιάς ή τον Τρικάλων αν και κανείς εξ αυτών δεν δείχνει διάθεση να... φύγει από τη Basket League, παρά τα προβλήματα.

Με τον πρόεδρο Λιόλιο να έχει πάρα πολύ ζεστό χρήμα για την ομάδα του καθως η γνωστή αλυσίδα καφέ εξαπλώνεται παντού και πηγαίνουν μάλιστα και Ευρώπη και με τον ιδιοκτήτη της ομάδας να έχει νοικιάσει -όπως μάθαμε- στρέμματα στην Βραζιλία σε μια από τις καλύτερες φυτείες(!), ο Προμηθέας έχει έτοιμα μεγαλεπήβολα σχέδια. Eτοιμάζει και γήπεδο (!) και ψάχνει ήδη τον χώρο, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες αν παίξει στη μεγάλη κατηγορία θα έχει διαρκείας με 50 ευρώ για να μαζέψει τον κόσμο της Πάτρας!

Από εκεί και πέρα έχει συμφωνήσει με τον πατρινό τεχνικό Νίκο Βετούλα που είχε οδηγήσει τον Απόλλωνα σε μεγάλη πορεία και θα αναβαθμίσει σε διευθυντή της ομάδας τον προπονητή Γιατρά. Μάνατζερ της ομάδας θα είναι ο Δανιήλ που έρχεται από τον Απόλλωνα από τον οποίο έφυγε στο τέλος της σεζόν και αναμένεται στο τεχνικό τιμ να προστεθεί και έμπειρος από Εθνικά συγκροτήματα συνεργάτης.

Φυσικά, εφόσον όλα πάνε καλά η ομάδα αναμένεται να έχει μπάτζετ κοντά στο 1 εκατομμύριο καθαρά για το αγωνιστικό της πλάνο και στόχο με το καλημέρα τα πλέι οφ!

Σ.Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK