Μπουτάρης για το Σερβία-Αλβανία: "Μια απλή σκέψη έκανα"

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, έκανε διευκρινιστικές δηλώσεις σχετικά με την πρόταση για διεξαγωγή του αγώνα Σερβίας - Αλβανίας που διεκόπη λόγω επεισοδίων, στη Θεσσαλονίκη, μετά τις σφοδρές αντιδράσεις.

ΑΘΗΝΑ-Η εκδήλωση με θέμα «Για την Ελλάδα, τώρα!» πραγματοποιήθηκε τη Κυριακή, 22 Ιανουαρίου 2012  στην Παλιά Βουλή.
Την εκδήλωση  προλόγισε  και συντόνισε ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών Νίκος Αλιβιζάτος. Ομιλητές η υπουργός Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης,ο Λουκάς Τσούκαλης, καθηγητής Πανεπιστημίου Αθηνών και ο Κωστής Χατζηδάκης, βουλευτής ΒΚΌΑθηνών.(EUROKINISSI-ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
ΑΘΗΝΑ-Η εκδήλωση με θέμα «Για την Ελλάδα, τώρα!» πραγματοποιήθηκε τη Κυριακή, 22 Ιανουαρίου 2012 στην Παλιά Βουλή. Την εκδήλωση προλόγισε και συντόνισε ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών Νίκος Αλιβιζάτος. Ομιλητές η υπουργός Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης,ο Λουκάς Τσούκαλης, καθηγητής Πανεπιστημίου Αθηνών και ο Κωστής Χατζηδάκης, βουλευτής ΒΚΌΑθηνών.(EUROKINISSI-ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

«Για τον τόπο διεξαγωγής του επαναληπτικού αγώνα αρμόδια ν' αποφασίσει είναι η UEFA, στην οποία δεν έχει κατατεθεί, φυσικά, οποιαδήποτε σχετική πρόταση, πόσω μάλλον από τον Δήμο Θεσσαλονίκης που είναι αναρμόδιος για μια τέτοια κίνηση» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο κ. Μπουτάρης.

Παράλληλα διευκρίνισε ότι ήταν απλά μια σκέψη δική του με την οποία θέλησε να συμβολίσει τη Θεσσαλονίκη «ως πόλη συμφιλίωσης και συνύπαρξης λαών και πολιτισμών».

Τέλος υποστήριξε: « Περαιτέρω συζήτηση ξεφεύγει από τα όρια της πραγματικότητας και εισέρχεται στη σφαίρα της παραφιλολογίας».

News 24/7

24MEDIA NETWORK