Καπνοί, πυροσβεστική και διαρροή υγρών!

Το Contra.gr έψαξε κι έμαθε τι αναφέρει η επίσημη έκθεση για το πρόβλημα που αντιμετώπισε τη στιγμή της προσγείωσης το αεροπλάνο που μετέφερε την αποστολή της Ζαλγκίρις για τα ματς με τον Ολυμπιακό. Διαβάστε τι γράφθηκε για καπνούς, πυροσβεστικά οχήματα, αλλά και τη διαρροή υγρών που προκλήθηκε και προκάλεσε μεγάλη ανησυχία.

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÆÁËÃÊÉÑÉÓ ÊÁÏÕÍÁÓ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / ZALGIRIS KAUNAS - OLYMPIAKOS / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
sarounas EUROKINISSI

Το Contra.gr σας ενημέρωσε από χθες (Τρίτη 17/4) για το απρόοπτο με το αεροπλάνο που μετέφερε την αποστολή της Ζαλγκίρις στην Αθήνα, ενόψει των αναμετρήσεων με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ (απόψε και την Παρασκευή 20/4, 21:15).

Ο ένας τροχός κατά τη διαδικασία της προσγείωσης έσκασε και πήρε φωτιά με αποτέλεσμα να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των επιβατών.

Σήμερα το Contra.gr επανέρχεται και αποκαλύπτει όλες τις πτυχές της ιστορίας, για την οποία ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους και οι παίκτες του ενημερώθηκαν μετά από την προσγείωση, ώστε να μην προκληθεί πανικός.

Σύμφωνα, λοιπόν, με την επίσημη αναφορά της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας, ο κυβερνήτης του αεροσκάφους ανέφερε στον ελεγκτή εδάφους ότι βγαίνει καπνός από το λάστιχο προσγείωσης. Γι' αυτό το κλήθηκαν πυροσβεστικά οχήματα, ενώ ο κυβερνήτης ενημερώθηκε να οδηγήσει το σκάφος από τον διάδρομο Ο31 στον Α43 για λόγους ασφαλείας.

Τα πυροσβεστικά οχήματα παρέμειναν κοντά στο αεροσκάφος της Ζαλγκίρις για περίπου μισή ώρα, αφού διαπιστώθηκε διαρροή υδραυλικών υγρών, ακόμη και μετά την προσγείωση. Τέλος καλό, όλα καλά, λοιπόν, αλλά τη λαχτάρα δεν την απέφυγαν τα μέλη της αποστολής των Λιθουανών.

News 24/7

24MEDIA NETWORK