Όλοι αυτοί έκαναν ρεκόρ κόντρα στον Παναθηναϊκό!

Δεν είναι μόνο η εικόνα... διάλυσης που παρουσιάζει ο Παναθηναϊκός εκτός έδρας στην Ευρωλίγκα, αλλά και το γεγονός πως έξι παίκτες έκαναν ρεκόρ καριέρας κόντρα στους "πράσινους"!

Όλοι αυτοί έκαναν ρεκόρ κόντρα στον Παναθηναϊκό!
roberts payne EUROKINISSI

Το όνομά του στην... κορυφή της λίστας των παικτών που "αναστήθηκαν" κόντρα στην άμυνα του Παναθηναϊκού έβαλε το βράδυ της Πέμπτης ο Φαμπιάν Κοσέρ. Ο Γάλλος γκαρντ τελείωσε τον αγώνα με 26 πόντους, άγγιξε το ρεκόρ καριέρας στην Ευρωλίγκα που είναι 28 πόντοι όταν φορούσε τη φανέλα της Μπάμπεργκ και πέτυχε σχεδόν 19 πόντους περισσότερους από τον μέσο όρο του στη φετινή σεζόν!

Φυσικά ο Κοσέρ δεν ήταν ο πρώτος και δεν είναι ο μόνος που έκανε το... παιχνίδι της καριέρας του κόντρα στον Παναθηναϊκό τη φετινή σεζόν αφού η σχετική λίστα είναι μακρά!

Ο ρούκι στη διοργάνωση Αμερικανός ψηλός της Μπάμπεργκ Ογκούστιν Ρούμπιτ έκανε ρεκόρ καριέρας πριν ενάμιση μήνα με 26 πόντους σκοράροντας 15,7 πόντους πάνω από τον μέσο όρο του! Ο βετεράνος ψηλός Αντάνας Καβαλιάουσκας έκανε επίσης ρεκόρ καριέρας στο ματς της Ζαλγκίρις στο ΟΑΚΑ με 21 πόντους σκοράροντας 15,6 πόντους πάνω από τον μέσο όρο του.

Ακόμη και ο Τζος Άντμας της Εφές ο οποίος αποδεσμεύθηκε την επομένη του ματς στο ΟΑΚΑ και τώρα παίζει στη Μπεσικτάς έβαλε 20 πόντους ενώ ο μέχρι πρότινος συμπαίκτης του Μπροκ Μότουμ είχε βάλει 21 στο ματς της Πόλης, αμφότεροι 13 πόντους πάνω από τους φετινούς μέσους όρους τους με την επίδοση του Άνταμς να είναι ρεκόρ καριέρας!

Και η λίστα συνεχίζεται... Ρεκόρ καριέρας ο Κάιλ Χάινς στο ματς της Μόσχας με 21 πόντους ενώ στο ίδιο ματς έκανε ρεκόρ καριέρας με 25 πόντους και ο Τσάτσο Ροντρίγκεζ, ρεκόρ καριέρας ο Γάλλος σέντερ Κέβιν Σεραφέν στο ματς της πρεμιέρας με τη Μπαρτσελόνα στη Βαρκελώνη, 2ο ρεκόρ σεζόν ο Μπράιαν Ρόμπερτς του Ολυμπιακού πριν μία εβδομάδα, 2ο ρεκόρ καριέρας ο Τζέισον Τόμπσον της Φενέρμπαχτσε.

Όλοι αυτοί έκαναν ρεκόρ κόντρα στον Παναθηναϊκό!

News 24/7

24MEDIA NETWORK