Τον ήθελε ο Ολυμπιακός, έγραψε ρεκόρ!

Ποδοσφαιριστής που βρέθηκε σε τρεις σερί μεταγραφικές περιόδους στο... μπλοκάκι του Ολυμπιακού, υπέγραψε σε σύλλογο της Τουρκίας και... υπέγραψε ρεκόρ στο Τσάμπιονς Λιγκ! Διαβάστε ποιος είναι.

Besiktas' Ryan Babel, right, celebrates with teammate Cenk Tosun after scoring his side's third goal during the Champions League group G soccer match between FC Porto and Besiktas at the Dragao stadium in Porto, Portugal, Wednesday, Sept. 13, 2017. (AP Photo/Paulo Duarte)
Cenk Tosun Ryan Babel AP

Το καλοκαίρι του 2013 και μετά από μία πλούσια καριέρα σε Άγιαξ (δυο φορές), Χόφενχαϊμ και Λίβερπουλ ο Ράιαν Μπάμπελ έμεινε ελεύθερος και αποτέλεσε μεταγραφικό στόχο αρκετών ομάδων στην Ευρώπη.

Ήταν μέσα στους παίκτες που είχαν προταθεί στον Ολυμπιακό, κάτι που συνέβη και στις καλοκαιρινές μεταγραφικές περιόδους του 2015 και του 2016! Τον Ιανουάριο του 2017, ο Ολλανδός ακραίος επιθετικός επέστρεψε στην Τουρκία για λογαριασμό της Μπεσίκτας, με την οποία μετρά 30 συμμετοχές, 12 γκολ και 4 ασίστ.

Την Τετάρτη, ο 30χρονος άσος πέτυχε ένα γκολ που έμελλε να σημειωθεί από την ίδια την UEFA! Ήταν το 54ο της 1ης αγωνιστικής για τη φάση των ομίλων, τα περισσότερα που έχουν μπει με τη μορφή που γνωρίζουμε σήμερα να έχει η διοργάνωση.

Τα περισσότερα πάντως είχαν μπει το 2000/01 με 63 τέρματα, όμως τότε υπήρχε και δεύτερη φάση ομίλων ( είχε παίξει ο Παναθηναϊκός).

AP Photo/Paulo Duarte

News 24/7

24MEDIA NETWORK