Η σημαία που δεν σήκωσε ο Σλούκας ήταν στην εξέδρα της Φενέρμπαχτσε

Όσοι κατηγόρησαν τον Έλληνα γκαρντ πως δεν "σήκωσε" τη γαλανόλευκη σε τουρκικό έδαφος, πήραν την απάντησή τους από τους ίδιους τους Τούρκους...

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÔÅËÉÊÏÓ / ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / FINAL / FENERBAHCE - OLYMPIAKOS (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÔÅËÉÊÏÓ / ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / FINAL / FENERBAHCE - OLYMPIAKOS (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Σε κάποιους προξένησε εντύπωση, δεν άρεσε και το καυτηρίασαν, το γεγονός πως στους πανηγυρισμούς της Φενέρμπαχτσε για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας ο Κώστας Σλούκας δεν είχε μαζί τους μια ελληνική σημαία. Όπως ο Τσέχος Βέσελι, οι Σέρβοι Μπογκντάνοβιτς - Κάλινιτς ή ο... Τούρκος Ντίξον. Κακώς!

Ο Έλληνας γκαρντ δεν είναι εξ αυτών που προκαλούν, ούτε έχει δώσει ποτέ δικαιώματα, στα δυο χρόνια που είναι στην Κωνσταντινούπολη, και αν αισθάνθηκε έτσι, έπραξε πολύ σωστά. Γι' αυτό και οι Τούρκοι τον σέβονται και τον αποθεώνουν με κάθε αφορμή.

Άλλη μια βρήκαν στο πρώτο παιχνίδι με την Τόφας για τα πλέι οφ της τουρκικής λίγκας. Εκτός από το σύνθημα που ακούγεται σταθερά στο γήπεδο, κάποιοι σήκωσαν ελληνική σημαία με τον Σλούκα ολόγραμμα.

Όταν τους τιμάς, θα σε τιμούν...

News 24/7

24MEDIA NETWORK