Ο Μπογκντάνοβιτς "αποφασίζει" για Σλούκα!

Ο Κώστας Σλούκας βρίσκεται στο πρώτο πλάνο της επικαιρότητας της Φενέρμπαχτσε αλλά ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς είναι αυτός που δεν αποκλείεται να του καθορίσει το επαγγελματικό μέλλον του.

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÔÅËÉÊÏÓ / ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / FINAL / FENERBAHCE - OLYMPIAKOS (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÔÅËÉÊÏÓ / ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / FINAL / FENERBAHCE - OLYMPIAKOS (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Πολλά πράγματα, αν όχι όλα, στην υπόθεση του Κώστα Σλούκα θα κρίνει ένας τοπ συμπαίκτης του στην Φενέρμπαχτσε.

Οχι, ο Μπόγκταν Μπογκντάνοβιτς δεν επιθυμεί να μετακομίσει στην Ελλάδα ούτε του πέφτει λόγος στο μέλλον του Ελληνα γκαρντ, απλώς στα 25 του χρόνια βρίσκεται κοντά στην απόφαση να κάνει το μεγάλο άλμα στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Ο Σέρβος σκόρερ έχει γίνει ντραφτ στο ΝΒΑ από τους Φοίνιξ Σανς ήδη από το 2014 (στο Νο 27 συγκεκριμένα). Εχοντας, λοιπόν, συνυπολογίσει ότι βρίσκεται ίσως στην καλύτερη κατάσταση της καριέρας του, το βήμα προς το Φοίνιξ είναι προ των πυλών.

Τι σχέση όμως, έχουν όλα αυτά με τον Σλούκα; Ο Ομπράντοβιτς δεν είναι τρελός να θέλει να χάσει όλη του την περιφερειακή του γραμμή σ' ένα καλοκαίρι και να την χτίσει από την αρχή. Έτσι στην περίπτωση που ο Μπογκντάνοβιτς κουνήσει μαντήλι, η Φενέρμπαχτσε θα κάνει τη μεγάλη προσπάθεια να κρατήσει στην Κωνσταντινούπολη τον Ελληνα γκαρντ.

Και, μεταξύ μας, αν φύγει ο Σέρβος, ο Σλούκας αναμένεται να μπει στο πρώτο πλάνο της πρωταθλήτριας Ευρώπης.

Ν.Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK