Ο Ζοτς ρωτήθηκε για Σπανούλη, απάντησε, αλλά δεν ανέφερε καν το όνομά του!

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς γνωρίζει καλά πως ο μεγαλύτερος μπελάς του στον τελικό, ακούει στο όνομα Βασίλης Σπανούλης. Παρόλα αυτά, δεν αναφέρει καν το όνομα του Έλληνα αρχηγού στις απαντήσεις του.

Ο Ζοτς ρωτήθηκε για Σπανούλη, απάντησε, αλλά δεν ανέφερε καν το όνομά του!

Ο Βασίλης Σπανούλης είναι η Νο1 απειλή για τη Φενέρ στον τελικό. Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς προφανώς και το γνωρίζει, ωστόσο δεν καταδέχεται να αναφέρει καν το όνομα του Έλληνα αρχηγού. Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι ερώτηση που δέχτηκε στη συνέντευξη Τύπου, απάντησε ολοκληρωμένα χωρίς να τον ονομάσει.

Η ερώτηση είχε να κάνει με το μαρκάρισμα του Σπανούλη και η απάντηση ήταν η εξής: " Πριν τον ημιτελικό προσπάθησα να προετοιμάσω την ομάδα μου από το να σταματήσει τον Γιουλ. Σκόραρε 28 πόντους. Δεν είναι θέμα ενός παίκτη. Είναι θέμα να σταματήσεις ομαδικά τον αντίπαλο. Θέλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι και να παίξουμε την άμυνα που θα μας δώσει την νίκη.

Δεν σκέφτομαι μόνο έναν παίκτη. Ο Ολυμπιακός έχει ποιότητα. Για παράδειγμα με την ΤΣΣΚΑ γύρισε το παιχνίδι με τους παίκτες του πάγκου. Και όχι μόνο χθες, αλλά και όλη τη χρονιά. Αυτό είναι το καλό τους σημείο: έχουν χαρακτήρα. Δεν σκέφτομαι έναν παίκτη".

News 24/7

24MEDIA NETWORK