Ζήτησαν να μην πέσει κανείς, αλλά ουδείς ασχολείται...

Η απόφαση-ανέκδοτο που έλαβαν πρόσφατα στη Football League να προτείνουν στην ΕΠΟ να μην υποβιβαστεί καμία ομάδα τη φετινή σεζόν στη Γ' Εθνική, μετατράπηκε και σε επίσημο έγγραφο προς την ομοσπονδία, η οποία όμως δεν θα ασχοληθεί και πιθανόν να στείλει το θέμα στη Γ.Σ. του Ιουνίου.

Ζήτησαν να μην πέσει κανείς, αλλά ουδείς ασχολείται...
INTIME SPORTS

Το Δ.Σ. της Football League επικύρωσε την Πέμπτη τη βαθμολογία του πρωταθλήματος, ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν ότι έστειλε και έγγραφο στην ΕΠΟ με το οποίο ζητεί να μην υποβιβαστεί καμία ομάδα στη Γ' Εθνική. Το να σταλεί αυτή η πρόταση, είχε αποφασιστεί σε προηγούμενο Δ.Σ. της "μικρής" λίγκας και στόχος είναι να έχει το επόμενο πρωτάθλημα 34 ομάδες (δύο όμιλοι των 17) ώστε να επιμηκυνθεί η διάρκειά του.

Σύμφωνα πάντως με κάποιες διαρροές, το Δ.Σ. της ομοσπονδίας δεν πρόκειται να ασχοληθεί και το πολύ-πολύ να στείλει το θέμα στη Γενική Συνέλευση του Ιουνίου.

Πάντως, όπως έχουμε αναφέρει και πρόσφατα, η πρόταση αυτή της Football League δεν έχει καμία τύχη και οι Αστέρας Μαγουλας, Γλυφάδα, Βύζας Μεγάρων, Βατανιάκος, Καβάλα και Αναγέννηση Γιαννιτσών θα υποβιβαστούν στη Γ' Εθνική.

Παράλληλα, το επόμενο πρωτάθλημα θα διεξαχθεί και πάλι σε δύο ομίλους των 14 ομάδων, όπου οι οι μισές (7) από τον κάθε όμιλο (σύνολο 14) θα υποβιβαστούν και μόλις δύο (μέσω πλέι οφ) θα προβιβαστούν στη Super League.

Α.Α.

News 24/7

24MEDIA NETWORK