Ο Φλαμινί δεν είναι δισεκατομμυριούχος, είναι απλά... εκατομμυριούχος!

Τον παρεξηγήσαμε τον άνθρωπο. ΟΚ, έχει εταιρία που στο μέλλον μπορεί να γίνει... κολοσσός στο είδος της, όμως σήμερα είναι ένας απλός... εκατομμυριούχος. Ο Μάθιου Φλαμινί εξηγεί τι πραγματικά ισχύει με την περιουσία του.

Ο Φλαμινί δεν είναι δισεκατομμυριούχος, είναι απλά... εκατομμυριούχος!
flamini

Τα τελευταία χρόνια το όνομα του Μάθιου Φλαμινί έχει έρθει στο προσκήνιο λόγω της εταιρίας του GF Biochemicals, που δραστηριοποιείται στις εναλλακτικές μορφές ενέργειας και χημικών. Αναλυτές υπολόγισαν πως η αξία της είναι πάνω από 7 δισεκατομμύρια ευρώ με προοπτική να τα ξεπεράσει κατά πολύ.

Παρότι αυτή η ιστορία γράφεται και ξαναγράφεται καιρό τώρα, ο ίδιος ο άσος της Χετάφε δεν είχε πάρει θέση μέχρι πρόσφατα. Μιλώντας στην Equipe, ο Φλαμινί ξεκαθάρισε πως ναι μεν είναι εκατομμυριούχος, όχι όμως... δισεκατομμυριούχος. Ακόμα...

" Λοιπόν, είναι σημαντικό να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα. Σε αντίθεση με αυτά που διαβάζω, δεν έχω στον τραπεζικό μου λογαριασμό 30 δισεκατομμύρια ευρώ", είπε αρχικά ο Φλαμινί και συνέχισε:

"Μάλιστα αυτός ο αριθμός δεν αντιστοιχεί στην αξία της εταιρίας μου, GF Biochemicals. Στην πραγματικότητα αυτός ο αριθμός είναι το συνολικό μέγεθος της αγοράς που θέλουμε να... επιτεθούμε και να πάρουμε ένα κομμάτι της, έχοντας ως όπλο τις τεχνολογίες που αναπτύσσουμε όλα αυτά τα χρόνια.

Ήταν παρεξήγηση τα όσα γράφτηκαν. Είναι σα να έχω ένα εστιατόριο και να κοστίζει όσο ολόκληρη η αγορά εστίασης στην Γαλλία. Δεν είμαι λοιπόν δισεκατομμυριούχος. Λυπάμαι πραγματικά, αλλά δεν μπήκα στο χώρο για να βγάλω λεφτά".

Μάλλον θα μπήκε για την... εμπειρία.

News 24/7

24MEDIA NETWORK