Ούτε στην τρίτη κατηγορία άντεξε ο Τζεμπούρ!

Δεν πέρασαν δυο μήνες απ' όταν ο Ραφίκ Τζεμπούρ υπέγραψε στην Κονσολά Μαρσέιγ και αποχώρησε, αφού απογοήτευσε με την παρουσία του και σύμφωνα με τους Γάλλους του ζήτησαν να φύγει!

Ούτε στην τρίτη κατηγορία άντεξε ο Τζεμπούρ!
djebbour

Μετά την αποχώρηση του από την ΑΕΚ το καλοκαίρι του 2016, όταν και σήκωσε το κύπελλο Ελλάδας, η καριέρα του Ραφίκ Τζεμπούρ έχει πάρει την κάτω βόλτα. Αρχικά υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών με τον Άρη, όμως στο τέλος της πρώτης σεζόν λύθηκε και τον Οκτώβριο που μας πέρασε επέστρεψε στην Γαλλία μετά από 12 ολόκληρα χρόνια!

Εκεί συμφώνησε με την Κονσολά Μαρσέιγ της τρίτης κατηγορίας, ομάδα που είχε στόχο την άνοδο. Τα πράγματα, ωστόσο, πήγαν... αριστερά. Όχι μόνο δεν διεκδικεί μία θέση για τη δεύτερη κατηγορία, αλλά παλεύει για την παραμονή!

Η παρουσία του Τζεμπούρ είναι φτωχή όλο αυτό το διάστημα, καθώς έχει αγωνιστεί σε μόλις ένα ματς πρωταθλήματος κόντρα στην Ερμπιέ και ένα για το κύπελλο απέναντι στην Νιμ. Συνολικός χρόνος; μόλις 23 λεπτά!

Έτσι σύμφωνα με γαλλικό δημοσίευμα, η διοίκηση του συλλόγου ζήτησε από τον 33χρονο επιθετικό να λυθεί η συνεργασία τους, δυο μήνες μετά την έναρξη της! Ο Αλγερινός είπε "ναι" και πλέον ψάχνει ομάδα τον Γενάρη.

Λέτε να τον ξαναδούμε στα μέρη μας;

Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK